@Xstos για αντικατασταση λιγο χλωμο το βλεπω γιατι το καταστημα το εβγαλε απο το σκρουτζ και δεν υπαρχει στην ιστοσελιδα τους.Οταν ειχα παρει τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα ρθει σε δυο μερες και μετα απο δυο μερες με πηραν τηλεφωνο να μου πουν οτι ηρθε και μολις ολοκληρωθηκε η παραγγελια εξαφανιστηκε απο το skroutz .Μυστηρια πραγματα...
Redmi note 3 Pro (Kate) - Πρόβλημα με ενημέρωση λογισμικού
-
-
Ο/H koubos έγραψε:
Μυστηρια πραγματα...
Πήρες κάποια επιστροφή τους ή κάποιο που είχε ξεμείνει.
Πλήρωσες αρκετά παραπάνω χρήματα, για να το αγοράσεις από Ελλάδα
και σ'αυτά "περιλαμβάνεται" και η εγγύηση, που είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν.
Νομίζω, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις με ξεμπρικαρίσματα και λοιπά.
Εγώ θα το κυνηγούσα λίγο και αφού πλέον δεν το έχουν, ζήτα επίμονα επιστροφή χρημάτων.
Έχεις ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός 15 ημερών, χωρίς καμία εξήγηση. -
το κινητό άνοιξε γύρω στις 1 και κάτι .ιδού το συστημα
-
Επειδή ίσως δεν κατέβηκε σωστά το update της rom, αν θέλεις μπορείς να το κατεβάσεις μόνο σου στο pc, μετά να το αντιγράψεις στη μνήμη του κινητού ή στην sd και να το περάσεις από την εφαρμογή updater επιλέγοντας πάνω δεξιά τις 3 κάθετες τελείες, μετά "Choose update package" και να επιλέξεις το αρχείο που μόλις αντέγραψες στο κινητό.
Το αρχείο ενημέρωσης μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Σιγουρέψου ότι πάνω έχεις επιλέξει το "Redmi Note 3 Special Edition Global" μετά στην "Developer Rom" επιλέγεις "Incremental ROM pack" και από τη λίστα κατεβάζεις το πάνω πάνω αρχείο -> "Upgrade from MIUI6.9.2953MMD5: 88ed020ab23135473ff154d44b44a229" -
-
-
-
Ο/H koubos έγραψε:
@Bodai αναβάθμιση δεν έγινε αφού αποτυγχάνει..πως τα κοιτάζω αυτά να στα στείλω?
You may think you can fly - but you better not try -
-
-
Κατέβασε την τότε στο pc και πέρασε την απο τον updater του κινητούYou may think you can fly - but you better not try
-
Παιδιά τίποτα.Πάλι τα ίδια.φτανει πριν τη μεση η μπαρα ποσοστου και κανει παλι επανεκκινηση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες