Καλησπέρα παιδιά, έχω την Official Global Stable ROM, το κινητό μου σήμερα ξεκίνησε να κάνει update και μετά ζήτησε να κάνει reboot. Έκλεισε και μόλις άνοιξε κόλλησε στο σημείο που δείχνει το logo της Xiaomi και κάτω λέει "Updating MIUI, don't reboot the device" και φορτώνει. Μόλις φορτώσει, επαναλαμβάνει αυτή τη διαδικασία και πάλι... και πάλι... και πάλι. Ξέρεις κάποιος τι πρέπει να κάνω;
Redmi Note 3 Pro Kate - Διάφορα προβλήματα
-
-
Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Αν όχι πας εδώ.....Ο/H babis17 έγραψε:
Ξέρεις κάποιος τι πρέπει να κάνω;
Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
Flashαρα ROM την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με αυτό τον οδηγόΟ/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Αν όχι πας εδώ.....Ελληνικός οδηγός αλλαγής Rom από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) - HowTo/Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
Ο bootloader ήταν ξεκλειδωμένος πριν κάνω την αλλαγή, αφού έβαλα την official νομίζω πως κλείδωσε -
-
Έχω το kate και έβαλα την 7.5.2.0, δεν το ξεκλείδωσα, μου ήρθε ξεκλειδωμένο.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ποια ρομ είχες βάλει; Ξεκλείδωσες;
-
Άλλαξε το στο προφίλ σου αρχικά....Ο/H babis17 έγραψε:
Έχω το kate και έβαλα την 7.5.2.0
Δεν έπρεπε να κάνεις update....
Δεν νομίζω να βρεις τρόπο να το επαναφέρεις χωρίς miflash...
Δες αν έχει κλειδώσει.... -
Ο bootloader είναι κλειδωμένος, τι προτείνεις; Σ ευχαριστώ για το χρόνο σουΟ/H geoanto555 έγραψε:
Άλλαξε το στο προφίλ σου αρχικά....Δεν έπρεπε να κάνεις update....
Δεν νομίζω να βρεις τρόπο να το επαναφέρεις χωρίς miflash...
Δες αν έχει κλειδώσει....
-
-
Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως μπορώ να γυρίσω το κινητό σε edl mode; Είχα δει ένα βιντεάκι ενός έλληνα κάποτε, αλλά δεν μπορώ να το βρω πλέον.Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Πραγματικά δεν ξέρω τι έγινε, πάτησα το Power button και το volume - και το κινητό άνοιξε κανονικά, αντι να μπει σε Fastboot. Και όλα φαίνονται να λειτουργούν κανονικά. Μόλις άνοιξε, μου έβγαλε μήνυμα ότι απέτυχε το update. Έχεις να μου προτείνεις κάτι; Να κάνω κάτι για να είμαι προετοιμασμένος σε περίπτωση που ξαναγίνει κάτι τέτοιο; Σ ευχαριστώ πραγματικά για το χρόνο σου, να' σαι καλά!Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα