Redmi Note 3 Pro Kate - Διάφορα προβλήματα
-
-
-
Δες σε αυτό το νήμα τι θα κάνεις.
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα @frozex, τι έκανες τελικά ? Το έφτιαξες ?
-
Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή και δες πως το αναγνωρίζει στις θύρες com...
-
-
-
Κανα νεο για το ξεκλειδωμα του Bootloader επισημα?? Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται καποιοι μπορουν και κανουν unlock και αλλοι δεν μπορουν.
-
μετρημενοι στα δαχτυλα οσοι μπορουν....
-
Όχι δοκιμάσει κανείς τώρα τελευταία να ξεκλειδώσει ?
-
Καλησπέρα παιδιά, πολλά συγχαρήκια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε με το φόρουμ!!
Μόλις αγόρασα το KATE και αρχίζω σιγά σιγά να το δουλεύω. Έχω αντιμετωπίσει δυο προβλήματα προς το παρόν:
1) Όταν έχω hands free η απέναντι γραμμή δε με ακούει καθαρά. Συνάδελφος που έχει το ίδιο κινητό μου είπε οτι είναι γνωστό bug και έχει να κάνει με την αναμονή της συσκευής να ακούσει το 'ok google'. Κάπου στο ξένο φόρουμ είδα οτι εναλλάσσεται η χρήση πάνω-κάτω μικροφώνου και για αυτό έχει πρόβλημα.
2) Δε δουλεύει το hall sensor. Το οποίο αν δεν κάνω λάθος είναι υπεύθυνο για το να αναβοσβήνει την οθόνη κατά την ομιλία κοντά στο κεφάλι(;).
Η ROM που δουλεύω προς το παρόν (μέχρι να το ψάξω να αναβαθμίσω στην ελληνική) είναι: MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.4.0(MHRMIDG) - Kernel version 3.10.84-perf-g9f82968
Αν έχει αντιμετωπίσει κανείς τα παραπάνω προβλήματα ας ρίξει ένα σχόλιο. Αν βρω κάποια λύση για τα παραπάνω θα ενημερώσω βεβαίως βεβαίως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα