[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H kyrtoner2 έγραψε:
Στο Μι4ι συνεχίζει να μην δουλεύει το automated tasks ακόμα και με factory reset. Νομίζω είναι θέμα της GTV γιατί στο en.miui.com δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την Global 6.10.20.
Μην βάζεις το χέρι σου στο ευαγγέλιο. Στο δικό μου MI5 με την 6.10.20 και την προηγούμενη Global beta rom στα ελληνικά δεν λειτουργεί ενώ στις υπόλοιπες γλώσσες κανονικά. -
Παιδια καλησπερα μεχρι προτινος τα φωτακια Led ηταν ως εξης οταν με επαιρναν τηλεφωνο μπλε μηνυμα μπλε, βαιμπερ λευκο messenger πρασινο και whats app πρασινο. Αυτο γινοταν μεχρι και την 10.13. Με την αναβαθμιση στην 10.20 ολες οι ειδοποιησεις μου εμφανιζονται με ενα χρωμα. Συμβαινει και σε καποιον αλλον αυτο; Επισης ξερει κανενας αν υπαρχει στις ρυθμισεις καπου να βαλω σε καθε εφαρμογη αλλο χρωμα; Ευχαριστω πολυ
-
Απο τις ρυθμίσεις /προσθετες ρυθμίσεις /led ειδοποιησης έχει να επιλέξεις χρώμα για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποίηση. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει.
-
Ο/H Maronbil έγραψε:
Απο τις ρυθμίσεις /προσθετες ρυθμίσεις /led ειδοποιησης έχει να επιλέξεις χρώμα για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποίηση. Δεν ξέρω αν σε καλύπτει.
-
Ο/H pavlosGr έγραψε:
καλημερα και στην 6.10.13 και τωρα που εχω και την 6.10.20 φορεμενη εχω αποκτησει πρισβαση root σε ολες τις εφαρμογές και του es file μεσω του supersu, αν θέλεις για σιγουρια να αποκτησουν προσβαση root οι εφαρμογές επελεξε στον supersu στην επιλογη "χορήγησε" στην κατηγορία ρυθμίσεις /προεπιλεγμενη πρόσβαση,
δηλαδη θα δινει πρόσβαση root αυτόματα σε καθε εφαρμογή που ζητάει, γιατι στο χειροκίνητο μου αργουσε και εμενα να βγαλει την ειδοποίηση και της εδινε άρνηση root
εφοσων παρουν πρόσβαση root οι εφαρμογες που θες μετα το γυρνάς στην επιλογη " προετρεψε" ωστε για λογους ασφαλείας να μην παρει root στο μελον κάποια αλλη εφαρμογή που δεν επιθυμείς
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς δε φταίει αυτό. Το έχω δοκιμάσει αυτό που λες και δεν άλλαξε τίποτα. Κάτι άλλο συμβαίνει.
Δοκίμασα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής, πάλι τίποτα.
Είπα να περάσω την Free έκδοση και ενώ φαίνεται ότι έχει πρόσβαση στο Root, το κάνει αυτό χωρίς να βγαίνει μήνυμα προτροπής από το SuperSU, (ενώ το έχω ρυθμίσει έτσι),
ενώ ταυτόχρονα, δεν εμφανίζεται στη λίστα με τις εξουσιοδοτημένες εφαρμογής! Περίεργα πράγματα...
E D I T : Λοιπόν, μετά από επανεκκίνηση, όταν άνοιξα τον ES (Free Version), μου ζήτησε άδεια για πρόσβαση το SuperSU, (όπως έπρεπε) και το εμφάνισε κανονικά και στη λίστα με τις εξουσιοδοτημένες εφαρμογές. Όσο για την Pro έκδοση, θα δοκιμάσω πάλι να την εγκαταστήσω σε επόμενη ROM που θα βάλω...Με το βλέμμα στη Marinaleda... -
Ορίστε παιδιά να δείτε . Δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση να ξετικαρω . Μόνο άνοιγμα .
Αυτό το μενού δεν ενοουσες φίλε μου ; -
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση να ξετικαρω
-
Ορίστε . Βλέπετε . . . Δεν υπάρχουν οι τελιτσες .
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα