Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 4/11 14:57)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Κι ένα μικρό bug. :)
    Το Led ειδοποιησεων δουλεύει, αλλά μόνο στο βιολετι χρώμα για όλες τις ειδοποιήσεις.
    Εννοείται ότι έχω άλλα χρώματα για κάθε ειδοποίηση π. χ. Για τις κλήσεις έχω πράσινο.
    Το πράσινο βγαίνει μόνο όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση.
    Αυτα για την ώρα. :D
  • Ο/H blackm76 έγραψε:

Ορίστε παιδιά να δείτε . Δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση να ξετικαρω . Μόνο άνοιγμα .
    Αυτό το μενού δεν ενοουσες φίλε μου ;
    στο playstore/ρυθμισεις/και τικαρεις μη αυτοματη ενημερωση εφαρμογων
  • Ο/H drillerkiller έγραψε:

Κι ένα μικρό bug. :)
    Το Led ειδοποιησεων δουλεύει, αλλά μόνο στο βιολετι χρώμα για όλες τις ειδοποιήσεις.
    Εννοείται ότι έχω άλλα χρώματα για κάθε ειδοποίηση π. χ. Για τις κλήσεις έχω πράσινο.
    Σε mi4 δουλευει κανονικα. Μεταφραση θα προτεινα σε καποια σημεια οπως στο ξυπνητηρι μετα το τον τερματισμο τους οταν εχεις και επομενο ενος βγαζει πανω "next alarm in 15 minutes"(κατι τετοιο)και στην εφαρμογη θεματα που γραφει την μητρικη του γλωσσα(κινεζικα) δεν ξερω αν μπορει να γινει καποια αλλαγη. Επισης δεν λειτουργει το "αναποδογυροστε το τηλεφωνο γα σιγαση". Αυτα εχω εντωπισει ως τωρα. Η ρομ παντως πεταει απο θεμα μπαταριας και διαχειριση μνημης!
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Διαφήμιση
  • Ο/H ntel0s έγραψε:

Σε mi4 δουλευει κανονικα. Μεταφραση θα προτεινα σε καποια σημεια οπως στο ξυπνητηρι μετα το τον τερματισμο τους οταν εχεις και επομενο ενος βγαζει πανω "next alarm in 15 minutes"(κατι τετοιο)και στην εφαρμογη θεματα που γραφει την μητρικη του γλωσσα(κινεζικα) δεν ξερω αν μπορει να γινει καποια αλλαγη. Επισης δεν λειτουργει το "αναποδογυροστε το τηλεφωνο γα σιγαση". Αυτα εχω εντωπισει ως τωρα. Η ρομ παντως πεταει απο θεμα μπαταριας και διαχειριση μνημης!
    Το "αναποδογυρίστε για σίγαση" δουλεύει μόνο μια φορά και μόνο όταν το κινητό είναι με την οθόνη προς τα επάνω κατα την στιγμή της εισερχόμενης κλήσης. Αν το αναποδογυρίσεις σε εισερχόμενη κλήση θα σταματήσει το κουδούνισμα, αλλά αν το αφήσεις έτσι αναποδογυρισμένο, στην επόμενη κλήση θα χτυπήσει κανονικά. Για την εφαρμογή Θέματα, κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε.

Ο/H blackm76 έγραψε:

Ορίστε . Βλέπετε . . . Δεν υπάρχουν οι τελιτσες .

Ανάλογα αν θα πατήσεις πάνω στις 3 τελείες ή αν θα πατήσεις το πλήκτρο μενού, σου βγάζει και διαφορετικά την επιλογή "Αυτόματη ενημέρωση". Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...
  • Ο/H blackm76 έγραψε:

Για κάποιο λόγο δεν σου δείχνει ολόκληρη την κεφαλίδα της εφαρμογής. Ίσος το μέγεθος γραμματοσειράς. Γύρισε ενώ είσαι στο play store στα πλάγια την οθόνη και μπες στο supersu και θα φανούν οι τρεις τελείες για να απενεργοποιησεις το auto update.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
  • Re: [XTRV/GTV-6.10.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 22/10 02:45)

Ερώτηση...
    Πότε περίπου υπολογίζουμε την πρώτη stable για ΜΙ4?
  • Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Ερώτηση...
    Φίλε μου , τι εννοείς ? Υπάρχουν Stable για mi4
  • Διαφήμιση
  • @dnomikos ναι το γνωριζω. Δεν δουλευει ομως σε εμενα τουλαχιστον.
    Xiaomi Redmi Note 8T
  • Ο/H Maronbil έγραψε:

Ο/H Gkontos10 έγραψε:

Ερώτηση...
    Φίλε μου , τι εννοείς ? Υπάρχουν Stable για mi4

Η συγκεκριμένη μορφή που ειναι combine ολα μαζί εννοώ πότε την υπολογίζουμε για stable.? Η μόνο σαν dev θα βγαίνει?
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H ntel0s έγραψε:

Το "αναποδογυρίστε για σίγαση" δουλεύει μόνο μια φορά και μόνο όταν το κινητό είναι με την οθόνη προς τα επάνω κατα την στιγμή της εισερχόμενης κλήσης. Αν το αναποδογυρίσεις σε εισερχόμενη κλήση θα σταματήσει το κουδούνισμα, αλλά αν το αφήσεις έτσι αναποδογυρισμένο, στην επόμενη κλήση θα χτυπήσει κανονικά. Για την εφαρμογή Θέματα, κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και ξαναδοκίμασε.

Ο/H blackm76 έγραψε:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22227/

Ανάλογα αν θα πατήσεις πάνω στις 3 τελείες ή αν θα πατήσεις το πλήκτρο μενού, σου βγάζει και διαφορετικά την επιλογή "Αυτόματη ενημέρωση". Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H drillerkiller έγραψε:

Κι ένα μικρό bug. :)
    Και σε μενα ακριβως οπως τα περιγραφεις συμβαινει. Και ξανατσεκαρα και ξαναεπελεξα τα χρωματα στις ρυθμισεις, αλλα δεν εφτιαξε.
  • Διαφήμιση
  • Σε mi3, όταν στέλνω sms με το mi messenger το χρώμα είναι μπλε, ενώ σε κανονικό sms είναι τυρκουάζ (σχεδόν όμοια χρώματα). Αν γίνεται να υπάρχει μεγαλύτερη αντίθεση (πιο ξεκάθαρη);