Τα διαβασα και τα εκανα πολλες φορες αλλα τζιφος.
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλησπερα φιλε μου μολις ειδα το θεμα σου.Τι καλωδιο εβαλες ρτο εφτιαξες εσυ η βρηκες ετοιμο ?? Οταν λεμε οτι το κινητο ειναι σε EDL mode εχει μαυρη οθονη (σαν σβηστω) και να φανταστω οτι μετα την διαδιοκασια των 3 δευτερολεπτων ειδες οτι το κινητο ηταν σε 9008 σωστα ?? Εγω το ειχα κανει σε windows 10 , 64bit, με μονιμη μεθοδο απενεργοποιησης της ψηφιακης υπογραφης ωστε να μειμαι σιγουρος οτι οι οδηγοι εχουν σιγουρα μπει σωστα...Καπου ειχα διαβασει οτι σε 32bit δεν μπαινουν σωστα αλλα δεν ειμαι σιγουρος..!! Συν οτι θα πρεπει να εχεις τουλαχιστον καμια 10αρια διαφορετικες fastboot ρομ για δοκιμη... Η Μπαταρια σου ειναι στο 100% οταν ξεκινας την διαδικασια ??Ο/H jpapoul έγραψε:
Θα το κανω. Ποσταρα εδω να το δει και ο @geozn8 που ειχε προσφατο παρομοιο θεμα, ευχαριστω!
Ο/H thanos485 έγραψε:
να το ανοιξω όπως στο βίντεο?
Καλωδιο ετοιμο αλλα δουλευει σωστα.Ολα οπως τα λες ιδια, win10 64bit, μονιμη απενεργοποιηση, μπαινει σε 9008 και το βλεπει (com10) αλλα τιποτα. Και φυσικα βρηκα την εκδοση MiFlash με τις χειροκινητες ρυθμισεις και τα βαζω στο advanced οπως λες. Ξεκιναει και σε 2 δευτ. missed hello packages, try to recover και μενει εκει εσαει...Ο/H geozn8 έγραψε:
Καλησπερα φιλε μου μολις ειδα το θεμα σου.Τι καλωδιο εβαλες ρτο εφτιαξες εσυ η βρηκες ετοιμο ?? Οταν λεμε οτι το κινητο ειναι σε EDL mode εχει μαυρη οθονη (σαν σβηστω) και να φανταστω οτι μετα την διαδιοκασια των 3 δευτερολεπτων ειδες οτι το κινητο ηταν σε 9008 σωστα ?? Εγω το ειχα κανει σε windows 10 , 64bit, με μονιμη μεθοδο απενεργοποιησης της ψηφιακης υπογραφης ωστε να μειμαι σιγουρος οτι οι οδηγοι εχουν σιγουρα μπει σωστα...Καπου ειχα διαβασει οτι σε 32bit δεν μπαινουν σωστα αλλα δεν ειμαι σιγουρος..!!Ο/H jpapoul έγραψε:
Θα το κανω. Ποσταρα εδω να το δει και ο @geozn8 που ειχε προσφατο παρομοιο θεμα, ευχαριστω!
Ξερω οτι τα 10αρια εχουν θεματακια γενικα με οδηγους κλπ αλλα σε μενα δουλεψε με 10αρια αλλα πιστευω παιζει ρολο το σωστο εργαλειο με την σωστη ρομ συν οτι ναΟ/H derveni έγραψε:
@jpapoul @geozn8 Αν κατάλαβα καλά ο πατριώτης μου από την Λάρισα προσπαθεί με windows 10 κατά 99% εκεί είναι το πρόβλημα, με τον @thanos485 είχαμε παρόμοιο πρόβλημα και όταν μπήκε σε pc με windows 8 το είδε αμέσως.
@thanos485 Δεν κλείνουμε ραντεβού στον φίλο @jpapoul να φέρω το pc να κάνουμε εκεί την δουλεία μαςΟ/H jpapoul έγραψε:
Φιλοι και πατριωται τζιφος. Η μονη διαφορα με τον @geozn8 ειναι οτι δε μου το βλεπει σε αλλη πορτ και να το ανοιξω και να το κλεισω το MiFlash. Κατα τ'αλλα κανω ακριβως τα ιδια. Δεν ξερω αν ειναι θεμα να πετυχω παρομοια ρομ με αυτη που παραποιησε ο κινεζος για να το πουλησει global ή τι αλλο. Μακαρι να ειναι τα win10 το προβλημα αλλα το κινητο το βλεπει σωστα στη δοαχειριση συσκευων. Τι να πω. Τα παραταω για σημερα και θα το δωσω στα εμπειρα χερια του @thanos485. Ευχαριστω ολους.