Οπως λεει και ο τιτλος , σε Redmi 1s ο λογαριασμος mi ειχε συνδεθει με τον ενα απο τους 2 αριθμους τηλεφωνου μιας και ειχα δυο sim. Αυτος ο αριθμος τηλεφωνου δεν υπαρχει πια στην κατοχη μου . Υπαρχει τροπος να αλλαξω τον αρ.τηλεφ στο mi account ; Να σημειωσω οτι δεν εχω συνδεσει τον λογαριασμο μου με κανενα mail . Οτικι αν εχω δοκιμασει ειτε απο το τηλεφωνο ειτε απο το κομπιουτερ οταν συνδεομαι στον λογαριασμο mi , παντα καταληγει να θελει να στειλει κωδικο επιβεβαιωσης στον παλιο αριθμο τηλεφωνου .
mi account-παλιος αρ.τηλεφωνου
-
-
Αν δεν έβαλες e-mail ή ερώτηση ασφαλείας τότε ο λογαριασμός σου ήταν ημιτελής, άρα δεν ασχολήθηκες καθόλου μαζί του.
Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις κάτι εκτός αν σου δίνει τέτοια επιλογή (Not working?), που και πάλι δεν βλέπω να γίνεται κάτι, Μήπως έδωσες e-mail και δεν θυμάσαι;
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Οχι δεν ειχα βαλει mail δυστυχως . Το τηλεφωνο το ειχα για την γυναικα μου και πραγματι δεν ειχα ασχοληθει πολυ....
Την επιλογη 'Not working' μου την εχει , αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γι αυτο που κανει καθως ζηταει να στειλω καποια στοιχεια αναμεσα στα οποια ειναι και το τηλεφωνο επιβεβαιωσης..... -
ε τοτε δωσε το τηλέφωνο που έχεις τώρα.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0