volume up + volume down > σύνδεση στον υπολογιστή > θύρες COM > 900E
Mi5 Gemini - Δεν ανοίγει καθόλου [SOLVED]
- Mi-5
-
-
Δηλαδη το κινητό ήταν για πέταμα...? Μήπως δεν είχα περάσει όλους τους απαραιτητους drivers?Για αυτό και δεν το διάβαζε ούτε σε 900E?Και πως θα το φτιαξουνε εκεί στο Vickmall? Γιατί ή Selina το κόλπο με το καλώδιο μου είπε να κάνω...για να το σώσω.....για να μην το εστελνα Κινα...
-
@SOGOKOU τίποτα δεν είναι σίγουρο. Και αυτοί εκει στο Vickmall θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι και εσυ, απλά αυτοί έχουν την πολυτέλεια των περισσοτέρων απο έναν η/υ. Αλλα ακόμα και αυτοί μπορεί να μην προσπαθήσουν καν, απλά να το στείλουν σε Xiaomi Service Center ..
Ας ελπίσουμε η όλη διαδικασία να μην σε αφήσει για μεγάλο χρόνικό διάστημα χωρίς συσκευή .. -
Μα για αυτό συνδέθηκα εκείνη την ημέρα, αν το έβλεπε ο υπολογιστής έστω και λίγο θα υπήρχε λόγος προσπάθειας με deep flash cable...το θέμα είναι ότι ΔΕΝ το έβλεπε πουθενά και με κανέναν τρόπο
-
Μηπως λόγο drivers να μην το έβλεπε?Δεν γίνετε ρε παιδιά...να γίνει μπετό έτσι....στα ξαφνικά?Στο forum στο miui το αγγλικό γράφουν ότι όσοι δοκιμασανε...με το καλώδιο.. τούς δούλεψε και μπόρεσαν να το επαναφέρουν..Τι να πω....?Την πατησαμε για τα καλά....μου φαίνεται....
-
Τι να σου πω, άλλο να το είχαμε μπροστά μας άλλο από απόσταση
-
Δεν πειραζει τωρα!!Οτι εγινε εγινε!!Τωρα απλα περιμενουμε!!Μακαρι να το φτιαξουνε η να μου στειλουνε αλλο...να το χαρω και εγω λιγο!!
-
Μακαρι να εχεις καλο τελος !!! Στην τελικη ας σου στηλουν ενα νεο κινητο αφου σε αυτο φαινεται οτι εσυ δεν του ειχες κανει τιποτα..!!!
Οτι νεοτερα εχεις και τους χρονους μεχρι να σου ξαναερθει ας μας λες και ελπιζω να πανε ολα καλα !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μακαρι να εχεις καλο τελος !!! Στην τελικη ας σου στηλουν ενα νεο κινητο αφου σε αυτο φαινεται οτι εσυ δεν του ειχες κανει τιποτα..!!!
Οτι νεοτερα εχεις και τους χρονους μεχρι να σου ξαναερθει ας μας λες και ελπιζω να πανε ολα καλα !!
-
Καλησπερα στα παιδια!!Εγω ακομα εδω χωρις κινητο συνολικα 35 μερες μεχρι τωρα..και ακομα περιμενω να το παραλαβουνε στο Vickmall για να το δουνε γιατι στην Κινα μου φαινετε ειναι χειροτερα τα πραγματα... απο εδω τα δικα μας τα ταχυδρομεια!!Εχει φτασει Κινα στις 2/11 και ακομα δεν εχει προχωρησει στο επομενο σταδιο!! Τελικα ενας οδηγος που να δουλευει σωστα υπαρχει για το MI 5 με το MIFlash να περασω και εγω την Ελληνικη ρομ ? Γιατι ολο προβληματα διαβαζω κατα την εγκατασταση μεσω MiFlash της κινεζικης ρομ για να μπορεσουμε να το ξεκλειδωσουμε...μετα!!Η να πω στο Vickmall να μου περασει Global Stable στο μαγαζι που διαβασα εδω στο forum οτι ξεκλειδωνει και ετσι..χωρις να περασουμε china developer για να το ξεκλειδωσουμε...μετα!!Εσεις τι προτεινετε?Ευχαριστω πολυ!!
-
@SOGOKOU
Ο ένας είναι αυτός [XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/11 05:45)
και ο άλλος αυτός που πιστεύω ότι θα κάνεις δουλειά Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
HOW TO MAKE YOUR OWN DIY DEEP FLASH CABLE FOR MI5
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα