Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!Να σαι καλα!! Καλωδιο παρηγγειλα ετοιμο με την πατεντα απο το Alliexpress με 6 ευρω και ανταπτορα σε usb C!!Ελπιζω να μην χρειαστει οταν θα το παραλαβω το κινητο λειτουργικο απο το Vickmall!!!Ο/H spideman3 έγραψε:
@SOGOKOU
Ο ένας είναι αυτός [XTRV/GTV-6.11.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 12/11 05:45)
και ο άλλος αυτός που πιστεύω ότι θα κάνεις δουλειά Mi5 Gemini - Hardbrick - Επίλυση μηνύματος λάθους 0x80070026: Receiving Hello Packet στο Miflash
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Mi5 Gemini - Δεν ανοίγει καθόλου [SOLVED]
- Mi-5
-
-
Πανε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη πάρε το cable type-c βάλε τον να στο ετοιμάσει. Από ali express θα κάνει σίγουρα 25 μέρες να το παραλάβεις. Είναι κρίμα τέτοιο κινητό να μην το χαίρεσαι.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Πανε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά είδη πάρε το cable type-c βάλε τον να στο ετοιμάσει. Από ali express θα κάνει σίγουρα 25 μέρες να το παραλάβεις. Είναι κρίμα τέτοιο κινητό να μην το χαίρεσαι.
-
Μάλιστα άντε με το καλό να το παραλάβεις.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπον εχθες το παραλαβανε το κινητο μου στο Vickmall!!Μου εστειλε η Selina email και το ειδα σημερα!!Μου ειπε οτι θα με ενημερωσει αυριο για να μου πει τι εγινε και με το κινητο!! Οποτε απλα περιμενουμε!!Χρονος παραδοσης στην Κινα απο Ελλαδα 18 μερες!!Και εχουμε ακομα μεχρι να το παρουμε στα χερια μας και να λειτουργει παλι!!
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Μάλιστα άντε με το καλό να το παραλάβεις.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα στο forum!!Όλα οκ με το κινητό!! Είχε φύγει κατά την μεταφορά ή σύνδεση της μητρικής με την μπαταρία για αυτό και το κινητό δεν έκανε τίποτα!! Τώρα περιμένω να μού το στείλουνε πίσω!!
-
Τελικα με global developer ξεκλειδώνει το κινητό?Ή με global Stable? Γιατί με το MI flash δεν νομίζω να βγάλω άκρη και θα το χαλασω το κινητό στο τέλος!!
-
Με global developer καλύτερα να είσαι σίγουρος . . Αντε με το καλό να σου έρθει . . . ! !Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Με global developer καλύτερα να είσαι σίγουρος . . Αντε με το καλό να σου έρθει . . . ! !
-
Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Καλησπερα στο forum!!Όλα οκ με το κινητό!! Είχε φύγει κατά την μεταφορά ή σύνδεση της μητρικής με την μπαταρία για αυτό και το κινητό δεν έκανε τίποτα!! Τώρα περιμένω να μού το στείλουνε πίσω!!
Τα λόγια είναι περιττά -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H SOGOKOU έγραψε:
Τα λόγια είναι περιττά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα