Μην το φοβάσαι το καλώδιο. Είναι φίλος σου και βοηθός ...
δεν το φοβάμαι φίλε μου αν φοβόμουν τέτοια δεν θα αγόραζα Xiaomi, αγόρασα την συσκευή για δυο λόγους 1. για το ελληνικό φόρουμ και δεύτερον όπως είχε γράψει και κάποιος εδώ στο φόρουμ τα xiaomi δύσκολα πεθαίνουν.
Το περίμενα όταν ανέβασες την φώτο από usbdview, είσαι σε κατάσταση hardbrick...αν δεν δουλέψει αυτό που θα βάλω παρακάτω, πας για deep flash cable
Όπως είσαι:
1. Έχουμε την συσκευή συνδεδεμένη στον υπολογιστή και την βλέπει σαν 900Ε
2. Τρέχουμε από τον φάκελο fastboot to edl.zip το edl.cmd (κάνε κλικ στο fastboot to edl να κατεβάσεις το αρχείο)
3. Στην οθόνη cmd θα εμφανιστεί το μήνυμα "Waiting for devices"
4. Πατάμε στο κινητό μας τα πλήκτρα volume down & power (για να μπούμε και καλά σε fastboot mode)
5. Η συσκευή γυρνάει σε EDL Mode QDLoad 9008
Το περίμενα όταν ανέβασες την φώτο από usbdview, είσαι σε κατάσταση hardbrick...αν δεν δουλέψει αυτό που θα βάλω παρακάτω, πας για deep flash cable
Όπως είσαι:
2. Τρέχουμε από τον φάκελο fastboot to edl.zip το edl.cmd (κάνε κλικ στο fastboot to edl να κατεβάσεις το αρχείο)
4. Πατάμε στο κινητό μας τα πλήκτρα volume down & power (για να μπούμε και καλά σε fastboot mode)
Ελπίζω να δουλέψει
Ok το δοκιμάζω αμέσως τον οδηγό, πάντως το αυτοκόλλητο το βρήκα (αυτό σε γαλάζιο χρώμα αν εννοείς) νομίζω το number είναι 2015112 δεν είμαι και σίγουρος διότι έχει 3 αριθμούς πανω του
Όπως είσαι:
Ελπίζω να δουλέψει
είμαι εδώ λοιπόν σε αυτό το σημείο που δείχνω στην εικόνα και πατάω στο κινητό μου τα πλήκτρα volume down & power (για να μπω και καλά σε fastboot mode?) άλλα δυστυχώς η συσκευή μου μπαίνει πραγματικά σε fastboot mode δεν μπαίνει σε download mode
@igano κάνε αυτό που σου είπε ο @NasDriver παραπάνω για να γυρίσει η συσκευή σε 9008 (EDL mode). Αυτο που δείχνουν τα screenshots είναι πρακτικά άχρηστο για σένα (900Ε)