@igano κάνε αυτό που σου είπε ο @NasDriver παραπάνω για να γυρίσει η συσκευή σε 9008 (EDL mode). Αυτο που δείχνουν τα screenshots είναι πρακτικά άχρηστο για σένα (900Ε)
φίλε @Bodai ακόλουθο πιστα τα βήματα που μου γράφει ο @NasDriver άλλα η συσκευή δεν μου κάνει την χαρεί να γυρίσει σε 9008
Παίδες και σήμερα παρέλαβα το κινητό για την κοπέλα μού. Έχει την γνωστή 8.0.1.0.0 και το βάζω σε fastboot και στο CMD δεν το βλέπει και device manager το έχει σαν kedacom
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά μετά από πολλές ώρες και προσπάθειες και χάρη στον απίθανο & ακούραστο @NasDriver το Xiaomi μου αναπνέει ξανά, για hard brick είχα ακούσει άλλα δεν το είχα αντιμετωπίσει πότε και εύχομαι να μην το αντιμετωπίσει κανένας, θέλει γνώσεις και τεράστια υπομονή σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον @NasDriver για την υπερπολύτιμη βοήθεια του χωρίς αυτόν δεν θα έκανα απόλυτος τίποτα.
Δες αν λειτουργούν τα ΙΜΕΙ σωστά καθώς και οι MAC address σε wifi και bluetooth.
Στα υπόλοιπα, γύρισε από CM σε MIUI...εκεί έφαγε έκανε καλό brick το κινητό μαζί με κάποιες επιπλοκές.
Η αλήθεια είναι ότι το παίδεψα λίγο παραπάνω για να μην φτιάξουμε deep flash cable, με το αρχείο edl.cmd που όταν βγάζει μήνυμα waiting for devices και πατάς τα κουμπιά volume down & power σε γυρνάει από 900Ε σε 9008 και η αλήθεια είναι ότι συνέχεια δούλευε...με κάποιες μικρό-διαφορές...θέλω να με "παιδέψω" σε κανέναν ακόμα ώστε να διαπιστώσω τον ακριβή τρόπο λειτουργίας να γίνει πλήρης οδηγός.
Αφού τα είχαμε όλα ΟΚ και έμενε το flash της fastboot rom μπήκαμε στις επιπλοκές: