Διαφήμιση

Μια συσκευή από το μέλλον, η Xiaomi την φέρνει στο παρόν: Xiaomi Mi MIX

• Πιστεύω ότι εννοούσε πως "ικανοποιεί" το αποτέλεσμα του Redmi Note 3 pro σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Πιστεύω ότι εννοούσε πως "ικανοποιεί" το αποτέλεσμα του Redmi Note 3 pro σε σχέση με τα λεφτά που δίνεις :)

Αυτό ΝΑΙ! 1000%. Έχει χιλιοειπωθεί. Το RN3 Pro για τα λεφτά του είναι Ferrari σε όλους τους τομείς.
      Άλλο αυτό και άλλο... το άλλο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Εννοώ για τα χρήματα που κοστίζει το RN3.
      Βέβαια στη σύγκριση που είδα φωτό κ βίντεο η διαφορά ειναι μικρή κ όχι 99% που λέει ο φίλος.
      Αν θέλεις να σου δώσω link για να δείς, εκτός αν πιστεύεις ότι το βίντεο είναι ψεύτικο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H knight666 έγραψε:

Εννοώ για τα χρήματα που κοστίζει το RN3.
      Βέβαια στη σύγκριση που είδα φωτό κ βίντεο η διαφορά ειναι μικρή κ όχι 99% που λέει ο φίλος.
      Αν θέλεις να σου δώσω link για να δείς, εκτός αν πιστεύεις ότι το βίντεο είναι ψεύτικο.
      Παλικάρι μου...τί βιντεο να δώ;;; Και τί link να μου δώσεις;;;;;;;
      Είχα όλα τα iPhone απο τότε που γεννήθηκαν! Σου λέω έχοντας ΑΠΟΛΥΤΗ επίγνωση οτι το RN3 Pro δεν μπορεί να βγάλει ούτε τις φωτό που βγάζει το 4s!

Θα μου πείς...και εσύ που δεν είχες iPhone τί να κάνεις; Απο τα video ψάχνεσαι να δείς τα τί και πώς...ΟΚ
      Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση σου λέω οτι είσαι 15 μέτρα Offside! Έβγαλες ένα συμπέρασμα που είναι 100% λ-ά-θ-ο-ς!

Κάτι τέτοια διάβαζα-έβλεπα και εγώ όταν επέλεξα το RN3 Pro...τότε ήταν πολύ κοντά στην τιμή του LG4...και έλεγαν οι "αναλυτές" οτι οι κάμερες είναι πολύ κοντά! Ούτε ο Τοτός τέτοιο ανέκδοτο!!!

Σου τα λέω όλα αυτά, τελείως μα τελείως φιλικά. Εάν δεν πάρεις ένα προϊόν στα χέρια σου, ή εάν δεν το πάρει κόσμος μπόλικος να ειπωθούν 50-100-200 απόψεις...δεν μπορείς να βγάλεις "ασφαλή" συμπεράσματα. Κάτσε να περπατήσει λίγο το προϊόν και μην βιάζεσαι να αποδοκιμάσεις ή να επικροτήσεις :)
    • Καλύτερα να μην το συνεχίσουμε γιατί δεν έχω καμιά όρεξη να μαλωσω νυχτιατικα.
      1ον Δεν ξέρεις αν εγώ είχα ποτέ iphone οπότε μην βγαζεις μόνος σου συμπεράσματα.
      2ον Τα βίντεο δεν είναι τελείως ακριβή αλλά δείχνουν πολλά πράγματα αν μπορείς να τα αντιληφθείς.
      3ον Αν ή γνώμη μου ειναι λάθος άσε να το κρίνει ο κόσμος, όχι εσύ ο υπέρμαχος της apple.
      4ον Αφού τα iphone είναι τόσο τέλεια κινητά εσύ γιατί ασχολεισαι με τα Xiaomi; Για να μας πεισεις να πάρουμε κ εμείς κινητα που πωλούνται 840€ ενώ το κόστος κατασκευής τους είναι 200$;
    • @knight666 τελικά είχες όντως iphone και αν ναι, ποιο μοντέλο??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα σε όλους.
      @demakhs Φίλε μου ήμουν υπέρμαχος κ φανατικός της Apple που έκραζε τα Android όπου τα έβρισκε μέχρι που βαρέθηκα να δίνω 700άρια κ 800άρια για τις συσκευές της. Όχι γιατί δεν μπορώ αλλά γιατί το θεωρώ κοροϊδία να κοστίζει στην εταιρία 200 δολάρια κ επειδή έχει το λογότυπο της να το πουλάει 740 κ 840.
      Από συσκευές είχα iPhone 4, 4S, 5, 5S, 6+, 6S+, iPad 4, iPad Mini 1, 2, 4.
      Αυτό το λέω όχι γιατί έχω ν' αποδείξω κάτι σε κάποιον, δυστυχώς στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, αλλά για να μην νομίζουν κάποιοι ότι δεν μπορώ να πάρω iPhone κ το βγάζω μάπα.
      Δεν παίρνω iPhone γιατί δεν με θεωρώ πια κοροϊδο κ ναί αυτοί που δίνουν 800+ για να το πάρουν, για μένα είναι πολύ μεγάλα. Δεν θα έπαιρνα iPhone ούτε μεταχειρισμένο με τη μισή τιμή γιατί κ το σέρβις τους είναι για τον... άστα.
      Πήγα στο iStorm Θεσσαλονίκης με πρόβλημα στο 5S, δεν έπιανε καλά σήμα, αγορασμένο από Πλαίσιο, 2 μηνών τηλέφωνο κ μου είπαν ότι είναι μια χαρά. Το Nokia που έχω για backup συσκευή έπιανε 4 γραμμές κ το iPhone που αγόρασα σαν κοροϊδο 350 ευρώ έπιανε μια γραμμή. Vodafone.
      Μου λένε κ το ΚΟΡΥΦΑΙΟ που μ' έστειλε. Εγγύηση έχει 1 χρόνο γιατί είναι εισαγωγής. Άσχετο που το αγόρασα από το Πλαίσιο κ όχι από Skroutzομάγαζο, επειδή αυτοί είχαν κάνει εισαγωγή μόνοι τους για καλύτερη τιμή.
      Αυτό ήταν που ξεχείλησε το ποτήρι, ήμουν κ τσιτωμένος που τα updates στο iPad έβγαζαν κάθε φορά πρόβλημα, κ αποφάσισα να μην ξαναπάρω συσκευή με μήλο γιατί μας θεωρούν ΠΡΟΒΑΤΑ κ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    • Η τιμολογιακή πολιτική της Apple στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα καθώς επίσης και η αντιμετώπιση που έχουμε σαν καταναλωτές από τους μεταπωλητές ή τους "επίσημους" (σε εισαγωγικά γιατί ότι δεν είναι Apple Store είναι μπαρούφα) δεν χαρακτηρίζει τις αποδόσεις των συσκευών.

@knight666 Δηλαδή...είχες όλα αυτά τα iPhone...έχεις και RN3 pro απ'ότι βλέπω...και παρ'όλα αυτά...ψάχνεις βιντεάκια για να δεις τις επιδόσεις των συσκευών...πού ήδη είχες;;;;; :huh:
    • Το όλα γιατί το γράφεις με bold;
      Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν κ πολύ περισσότερο σ' εσένα που είσαι ειρωνικος κ εμπαθής με αυτά που γράφω.
      Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβαζεις.
      Αν ενοχλεισαι μην μπαινεις στο forum.
      Πάντως δεν έχω τη διάθεση ούτε την υπομονή να ανεχομαι τον οποιοδήποτε θέλει να κάνει την πλάκα του κ να ειρωνευτει αυτά που γράφω.
      Κοψε λοιπόν κ μην ασχολεισαι μαζί μου.
      Χωρίς bold κ.... ..... .... που βάζεις στα μηνύματα σου.
      Άντε γεια.
    • Αυτο το τελευταίο, είναι κατοχυρωμένο ως προς τα πνευματικά δικαιώματα, από τον τεράστιο τον Τάκη τον Τσουκαλα, πρόσεχε λίγο... :vain: :vain:

Να φύγεις Χρηστο, να πας αλλού!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H knight666 έγραψε:

Κοψε λοιπόν κ μην ασχολεισαι μαζί μου.

:D :mrgreen: Χαλάω εγώ χατήρι;;;;; :mrgreen: :D

@mods I am done... ;)