πω ρε φίλε....σκέτο hummer μιλάμε!!!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε την συγκεκριμένη δεν είχα πρόβλημα. Απλώς ήταν δύσκολο το touch της οθόνηςΟ/H knight666 έγραψε:
@maddoctor Μου έχουν πει πολλοί ότι οι θήκες με μεταλλικό πλαίσιο κόβουν την εμβέλεια του σήματος.
Έχεις δει κάτι τέτοιο;
Αυτά φίλε @knight666 τα περί θήκης και το πόσο απαραίτητο το θεωρεί ο καθένας μας, κατά κάποιο τρόπο είναι προσωπικά γούστα και απόψεις, νομίζω!Ο/H knight666 έγραψε:
caeser το κινητό σου δεν είχε θήκη που το θεωρώ απαραίτητο
Έχει η Πειραιώς για κινητό, τσάντα, πορτοφόλι, κτλ....Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου ηρθε ιδέα. Να φτιάξω ενα ασφαλιστηριο πρόγραμμα για xiaomi και να σας το πουλάω..![]()
Με 40 το χρόνο καλά ειναι; Ψηνεστε;
Φίλε μου, είσαι ο ζωντανός ορισμός του ρητού, "ΠΥΡ, ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ"!Ο/H knight666 έγραψε:
@caeser Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά λόγω δουλειάς κ τσαπατσουλιάς είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιώ θήκη ή bumper για να μην κλαίω το κινητό μου.
Μου 'χει τύχει να πάω για καφέ κ η σερβιτόρα να ρίξει κατά λάθος όλον τον καφέ πάνω στο κινητό μου κ σ' εμένα. Ευτυχώς ήταν κρύος κ δεν έπαθα κανένα έγκαυμα.
Φυσικά δεν έκανα σκηνή γιατί ήμουν με κοπέλα κ δεν ήθελα να σχηματίσει κακή εικόνα αλλά το κινητό τετέλεσθαι.
Γι' αυτό μάγκες το κινητό πάντα στην τσέπη ή στα χέρια.