εχω teamviwer. Μπορεις να βοηθησεις;
Γενική κουβέντα για το Mi MIX
-
-
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ο lallasgr εκανε την εγκατασταση με το teamviewer, και παρολο που η διαδιακασια update, διακοπηκε στο 80%, βλεπω τωρα στο κινητο η εκδοση είναι : MIUI 8 7.1.5 | Beta ,,, πρεπει να είναι official rom, to αρχειο το ειχα καταβασει από το σαιτ της Xiaomi. Παρακληση για επιβεβαιωση!!!!
-
προσπαθησα να το ξεκλειδωδω με την 7.1.5 απετυχα. εκανα ενημερωση τωρα εχει την : MIUI 8 7.1.12 | Beta ,, θεωρω ότι είναι official developer? .
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
προσπαθησα να το ξεκλειδωδω με την 7.1.5 απετυχα. εκανα ενημερωση τωρα εχει την : MIUI 8 7.1.12 | Beta ,, θεωρω ότι είναι official developer? .
-
Σε Ευχαριστω, μονος μου δεν υπηρχε περιπτωση να τα καταφερνα.
-
Από το επίσημο site της mi:
MI MIX (h**p://www.mi.com/mix/specs/) /// MI5 pro (h**p://www.mi.com/mi5/specs/)
FDD-LTE (Bands B1, B2, B3, B4, B5, B7, B8) /// FDD-LTE (bands B1, B3, B7)
TD-LTE (Bands B38, B39, B40, B41) /// TD- LTE (bands B38, B39, B40, B41)
TD-SCDMA (Bands B34, B39) /// TD-SCDMA (bands B34, B39)
WCDMA (bands B1, B2, B5, B8) /// WCDMA (bands B1, B2, B5, B8)
GSM (Bands B2, B3, B5, B8) /// GSM (bands B2, B3, B5, B8)
CDMA1X / EVDO? (Band BC0) /// CDMA1X / EVDO? (band BC0)
πως εξηγείται το γεγονός ότι στο mi5 pro "παίζουν" κανονικά data και η vodafone sim & η cosmote 3g sim, ενώ στο mi mix που έχει περισσότερες μπάντες, να "παίζει" μόνο η vodafone και όχι η cosmote? -
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Display Spoiler Πριν 8 μηνες ξεκλειδωσα το mi max,. Τωρα προσπαθω το ιδιο με το mi mix, αλλα κολλαει. Επειδη η ωρα εχει περασει θα το ψαξω αυριο. Φωτο: εκανα clear cache, στην εφαρμογη mi account. clear data, δεν νομιζω οτι μπορει να γινει.
-
Ο/H recep έγραψε:
πως εξηγείται το γεγονός ότι στο mi5 pro "παίζουν" κανονικά data και η vodafone sim & η cosmote 3g sim, ενώ στο mi mix που έχει περισσότερες μπάντες, να "παίζει" μόνο η vodafone και όχι η cosmote?
Τι εννοείς; Εμένα με Cosmote πετάει στο 4G. Με 77mbps κατεβάζει.
Sent from my MIghty Mix. -
Δε ξέρω Κωνσταντίνε, είναι απορίας άξιον!..., στο mi5 που τις είχα και τις δύο (voda για ομιλία και cosmote για Internet), όλα μέλι γάλα.
Στο mix με voda όλα καλά (και ομιλία και internet), σε αντίθεση με την κάρτα cosmote που ενώ τη δείχνει πάνω δεξιά με σήμα, δε δουλεύει με τίποτα στο data!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα