Γενική κουβέντα για το Mi MIX
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παρηγγελα την θηκη. Λογω Σαββατοκυριακου, ειναι κλειστο το μαγαζι, νομιζω στην Κατερινη ειναι. Αυριο θα παρω τηλεφωνο, για επιβεβαιωση, αν την εχουν, πολλες φορες γραφουν ναι στα διαφορα μικρα μαγαζια. Αυριο θα ξερω!.
=============== Ιαν 17th 2017, 5:23pm ===============
πηρα την θηκη σημερα. Στο mix, εχω official rom dev. Εβαλα και την nano Sim του mi max, ΚΑΙ ΤΟ mix sto mi account εχει διαφορετικο αριθμο ID, δεν ειναι ο αριθμος που εχω στο ΜΑΧ. Μηπως ξερει καποιος, γιατι εδειξε αλλον αριθμο ID? Απο το store tis Xiaomi , κατεβασα play store, και παιδευτηκα με τα κινεζικα, δεν εγινε απολυτα σωστα κλπ.
=============== Ιαν 17th 2017, 6:43pm ===============
Μια ερωτηση: οταν αλλαζω αριθμο, αλλαζει και το mi account ID???? Αν το ξερει καποιος!! -
Δοκίμασα να κάνω καθαρή εγκατάσταση την τελευταία ελληνική από recovery. Όσες φορές κι αν το έκανα ξαναμπαίνει σε recovery. Πότε δεν ξεκινάει η ROM.
Από τον updater μπήκε κανονικά.
Καμία ιδέα;
Επίσης γιατί κάθε φορά βάζει και recovery το update? Μου σβήνει το rc2 recovery.
Sent from my MIghty Mix. -
Περίεργα πράγματα. Με το TWRP που περιλαμβάνεται στην ελληνική 7.1.12 δεν γίνεται install ξανά η 7.1.12 καθαρή. Μπαίνει ξανά σε TWRP. Αρνείται να ξεκινήσει η ROM.
Με το τελευταίο RC2 δεν τελειώνει η εγκατάσταση από recovery. Μόλις γίνει extract και γεμίσει η μπάρα σταματάει.
Μέσα από τον updater έγινε κανονικά update από 6.12.29 σε 7.1.12.
Ποιόν πρέπει να πληρώσω για να δουλεύει σωστά το TWRP? Οεοοοοοο?
PS. Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Το τσέκαρα. -
Παντως στο vickmall λένε ότι ήδη αρχισαν .......
Dear customers:
From Jan.17th to Feb. 04th,we will celebrate the Spring festival during this period. Αll the orders placed after Jan 17th will be processed after we come back from holiday. But orders from EU warehouse will be shipped normally during holiday.
Sorry for anything inconvenient to you and please feel free to contact me if you have something urgent to get answer.
Οποτε υπομονή .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
-
-
Δοκιμάστε να βάλετε 3D parallax background στην οθονάρα του MIX. Τέλειο.
Sent from my MIghty MIX -
Ο/H Kostas_F έγραψε:
Δοκιμάστε να βάλετε 3D parallax background στην οθονάρα του MIX. Τέλειο.
Sent from my MIghty MIX
-
Μπα. Δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Βέβαια το έχω βγάλει τώρα. Είναι πιασιάρικο πάντως.
Sent from my MIghty MIX -
Και η ELEPHONE ακούγεται πως θα βγάλει.
Sent from my MIghty MIX
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα