Διαφήμιση

Γενική κουβέντα για το Mi MIX

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Και ένα θετικο σοκ, πραγματικα. πιστευα ότι δεν θα μου το ξεκλειδωναν ποτε.

=============== Φεβ 20th 2017, 5:00pm ===============
      Περασα την Ελληνικη ρομ, φυσικα από το σαιτ, 1η παρατηρηση: δεν μπορουσα να περασω recovery.img, δεν δουλευε η αφη,, ετσι περασα αυτην που ειχε γραψει, ενας στο σαιτ: MiMixTWRPSmarty.img | by Xelar for Xiaomi ,, 2η παρατηρηση: όπως εγραψε ενας στο σαιτ, περασα το : " Μετά κάνουμε install το no-verity-opt-encrypt-5.0.zip για να μην κολήσει η συσκευή μας στο ξεκίνημα. " . Αυτά!. Περιπου 2 μηνες ταλαιπωρια, σκετο τσαλάκωμα. Θα στησω το κινητο το βραδυ.

=============== Φεβ 20th 2017, 11:04pm ===============
      και μι ακομα φωτο, από τον Υπολογιστη.
      Images
      • bandicam 2017-02-20 14-09-15-999.jpg

725 kB, 3.840×2.160, viewed 130 times
      • bandicam 2017-02-20 15-16-24-925.jpg

850,83 kB, 3.840×2.160, viewed 126 times
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H nikos153 έγραψε:

Btw, για όποιον αγοράζει από Κίνα, αποφύγετε το Gearbest, πέρα από το ότι εγκαθιστούν μια ROM με bloatware/crapware/spyware (ίσως κάποιος τους πληρώνει για να βάζουν αυτή τη ROM), το κουτί του MIX μου δεν είχε μέσα την δερμάτινη θήκη που συμπεριλαμβάνει η Xiaomi. Όταν τους είπα ότι λείπει η θήκη από μέσα, έκαναν τον κινέζο και μου απάντησαν ότι δεν είχα παραγγείλει και θήκη. Είχα όμως κρατήσει ένα capture από την δική τους σελίδα που έγραφε ότι το πακέτο περιλαμβάνει back case, τους το έστειλα, και μου απάντησαν απλά "λυπούμαστε, δεν την έχουμε".
      Αν πλήρωσες μέσω paypal εννοείται ότι κάνεις dispute και ζητάς $50 λόγο της θήκης! Να δεις πως θα την βρουν τότε ή θα τους τσούξει μέχρι το κόκκαλο!!

Τους ζήτησα να μου πιστώσουν $30 στο PAYPAL ως αξία της θήκης (με απευθείας επικοινωνία, πριν προχωρήσω στο dispute στο PayPal), είπαν διάφορα, τελικά είπαν θα μου τη στείλουν.
      Για να δούμε ...
      Ελπίζω να μου στείλουν την κανονική και όχι καμιά άλλη πλαστική :)
    • Ευχομαι να σου έρθει η σωστη. Αν πάλι τύχει στραβή βρες κάποιον που να έχει οριτζιναλ και συγκρινε με φώτο
      και κάνε claim to dispute sto paypal
      Εννοείται πως δεν κλεινεις το dispute μεχρι να παραλάβεις
    • Διαφήμιση
    • η θηκη που ειχε η συσκευασια, η οποια μαλλον ειναι πλαστικη, σιγουρα οχι δερματινη..

=============== Φεβ 23rd 2017, 12:38am ===============
      και η γραμματοσειρά,,, δεν μπορω να το ανεβασω από το mi mix.

=============== Φεβ 23rd 2017, 2:42pm ===============
      και γραμματοσειρα sony sketch,,, δεν μπορω να ανεβασω screenshot απο το mi mix,, γιαυτο αναβαζω φωτο.

=============== Φεβ 24th 2017, 8:22pm ===============
      περασα σήμερα την Ρομ, που ήρθε στο email,, 1-7.2.23,, . Δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot. Έχει κάποιος, το ίδιο θέμα? Και έχασε την γραμματοσειρά, και την ξαναπέρασα,, την sony sketch.
      Images
      • IMG_20170222_133121.jpg

3,12 MB, 3.120×4.160, viewed 113 times
      • IMG_20170222_133113.jpg

2,23 MB, 3.120×4.160, viewed 125 times
      • bandicam 2017-02-23 00-34-56-129.jpg

996,7 kB, 3.840×2.160, viewed 126 times
      • IMG_20170223_143756.jpg

2,81 MB, 3.120×4.160, viewed 114 times
    • Απ ότι είδα εχουν βγάλει global rom για το mi mix. Αυτή την στιγμή έχω την 7.2.24 και θέλω να εγκαταστήσω την global. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία;
      Ευχαριστώ
    • Ο/H m.kapellakis έγραψε:

Απ ότι είδα εχουν βγάλει global rom για το mi mix. Αυτή την στιγμή έχω την 7.2.24 και θέλω να εγκαταστήσω την global. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία;
      Ευχαριστώ
      Ηθελα να ρωτησω και εγω ανη καινουργια Global εχει Ελληνικα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H m.kapellakis έγραψε:

Απ ότι είδα εχουν βγάλει global rom για το mi mix. Αυτή την στιγμή έχω την 7.2.24 και θέλω να εγκαταστήσω την global. Μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία;
      Ευχαριστώ

en.miui.com/download-317.html

Εδώ έχει δύο κουμπιά, με το [DOWNLOAD] την κατεβάζεις, και με το [FLASHING GUIDE] σου δείχνει τις οδηγίες για εγκατάσταση (Xiaomi MIUI Official Forum)

Στην ουσία σου λέει να την κατεβάσεις στο PC, να την μεταφέρεις κάπου στην συσκευή, και να πατήσεις UPDATE.
      (Φαντάζομαι ότι γίνεται και πιο απλά κατεβάζοντάς τηνς κατευθείαν στην συσκευή)

=============== Μαρ 8th 2017, 5:29pm ===============

Ο/H sakis112 έγραψε:

Xiaomi MIUI Official Forum ,, Eλληνικη γλωσσα εχει;;;;
      Ναι
    • Διαφήμιση
    • Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Έλληνες.

Πριν 15 περίπου μέρες που προσπάθησα να περάσω τη developer, στο recovery εμφανίστηκε η πορτοκαλί TWRP και δε δούλευε το touch.

Πέρασα με adb την TWRP eu και την TWRP της official rom από τον οδηγό του ΚωσταςF, αλλά δυστυχώς το touch δε δουλεύει με καμμία...

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :)
      mipad, mi2, mi3, mi5 pro ceramic, mi mix exclusive