Ειχα ελληνικα πριν κανονικα... Εναν οδυγο μεσα απο εδω που μου εδιξε σε ενα μνμ καποιοςαπο εδω μεσα
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Τι ακριβώς έκανες και έχασες τα Ελληνικά για πες μας να καταλάβουμε ,τώρα έτσι και αλλιώς θα είχες προβλήματα με την μαϊμού rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
παιιδα εχω προβλημα..Εχω βαλει ολους τους drivers τα παντα οπου εχω βρει τους εχω κανει εγκατασταση αλλα στο pc suite δεν φαινεται καν το κινητο...Φαινεται μονο σαν αποθηκευτικος χωρος...Ειμαι με miui global 8.1 stable 8.1.6.0.0...Να Πω πως το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και μου ειπε πως το ξεκλειδωσε το bootloader αλλα δεν προλαβε να ασχοληθει αλλο οποτε το αφησε ετσι...Διαβασα ολους τους οδηγους και προσπαθησα για ελληνικη ρομ αλλα τιιποτα...Βοηθεια...!!!
-
Κάνε έναν έλεγχο bootloader
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
ξεκλείδωμα με unofficial rom είναι πολύ δύσκολο. -
ευχαριστω για την απαντηση ....Μολις το τσεκαρα κι'ομως μου εβγαλε device unlocked:true....Οποτε ειναι ξεκλειδωτος...Ποια ειναι ειναι η επομενη κινηση που πρεπει να κανω για να βαλω αλλη ρομ ειτε custom ειτε καποια ελληνικη...??
-
-
Ωραια μολις την εβαλα...Οποτε σε αυτη την φαση τι γινεται...??
-
Aφου είναι ξεκλείδωτο τότε δοκίμασε σε fastboot mode με mi flash να περάσεις μία official developer rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις...Τελικά έβαλα το twrp μέσω fastboot mode και κατέβασα μία ελληνική gtv Ρομ την πέρασα στο κινητό και όλα καλα...
-
Καλησπέρα ! Ξέρει κανείς αν γίνετε να βγούν οι διαφημίσεις από το youtube και αν ναι πως?
-
Ο/H kouvou έγραψε:
Καλησπέρα ! Ξέρει κανείς αν γίνετε να βγούν οι διαφημίσεις από το youtube και αν ναι πως?
Με xposed module γίνεται.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Το έχεις δοκιμάσει? Το έψαξα και κάτι βρήκα απλά πριν μπω στο xposed άρχισε να μου λέει ότι η συσκευή μπορεί να γίνει brick και τέτοια και δεν το προχώρησα γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο την έκατσα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες