Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H panosdmk έγραψε:
κλαησπερα παιδια ξερουμε αν θα παρει το 7αρι το εργαλειο?
-
καλησπερα και απο μενα. οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο ποστ το κινητο θελει κανα δίωρο να φορτισει. ενω πριν κανα δυο φορτισεις φορτιζε αρκετα γρηγορα. εκανα update στην 7.1.19 αλλα δεν νομιζω να αλλαξε κατι. εχει καποιος παρομοιο θεμα; μηπως αρχιζει να εχει θεμα το καλωδιο οπως εμφανιστηκε καποια στιγμη στα galaxy s3 και s4;
-
Και εμενα τοσο κανει .. 7.1.19 εχω.. με το xiaomi το power bank 2 κανει λιγοτερο με το ιδιο καλωδιο.. αρα δεν ειναι θεμα καλωδιου
-
διορθωθηκε λιγο. φορτιζει σε μια ωρα και σαραντα λεπτα. απο οτι ειδα και στο νετ τοσο κανουν.
-
Δεν μπορω να πω οτι αργει.. σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη η φορτιση του και φυσικα η μπαταρια του..
-
10%-80% στα 40 λεπτά περίπου... δοκιμασμένο με qc 3 φορτιστή....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
10%-80% στα 40 λεπτά περίπου... δοκιμασμένο με qc 3 φορτιστή....
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
διορθωθηκε λιγο. φορτιζει σε μια ωρα και σαραντα λεπτα. απο οτι ειδα και στο νετ τοσο κανουν.
Ελα μην γκρινιάζεις μία χαρά φορτίζει !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
7.1.19 έχω και φορτίζει ταχύτατα, ακόμα και με φορτιστή letv 1s
-
Παιδιά καλησπέρα μόλις το πηρε ενας φίλος με αυτη τη ρομ μπορειτε να μου πείτε αν η ρομ ειναι official και αν οχι τη διαδικαδια χρειάζεται για αλλαγη, ευχαριστω
=============== Φεβ 13th 2017, 6:49pm ===============
Καλυτερ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες