Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
αμα δεν ξέρεις, τι τα κάνεις κ συ!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
αμα δεν ξέρεις, τι τα κάνεις κ συ!!
Ελα μου ντε !!!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι κουραστικό όντως. Την επόμενη φορά φλάσαρε χωρίς την (τις) κάρτα (ες) SIM μέχρι να βρεθεί λύση.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Είναι κουραστικό όντως. Την επόμενη φορά φλάσαρε χωρίς την (τις) κάρτα (ες) SIM μέχρι να βρεθεί λύση.
Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το ξέρω αλλά όλο το ξεχνάω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα σε ολους ,
πηρε ενας φιλος το mi5s plus και εχει unofficial rom για να βαλει official global πρεπει να εχει ξεκλειδωτο bootloader?Μπορειτε να μου δωσετε καποιο link με τη διαδιακασια που πρεπει να ακολουθησει
ευχαριστω -
δοκιμασε την 3η περίπτωση από εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
ή μπορείς να πας κ με miflash...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ευχαριστω πολυ demakhs
-
Παρελαβα σήμερα το tempered glass της Nillkin.
Δυστυχώς δεν καλύπτει όλη την οθόνη!!!
Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λάθος του πωλητή αλλά τελικά έτσι βγαίνει. Φοβάμαι ότι αν το περάσω το αποτέλεσμα θα είναι αστείο. -
Εχεις απόλυτα δικιο...Δεν το κσλυπτρι ολοOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Καλησπερα!Παρελαβα σημερα το mi5s plus ξεκλειδωσα bootloader περασα την 7.2.9 ολα καλα! Οταν εβαλα τις sim cosmote kai vodafone ειδα οτι δεν δουλευουν τα δεδομενα της cosmote σε καμια απο τις 2 θεσεις ,η vodalone δουλευει κανονικα.Πριν απο το mi5s plus ειχα το mimax και επαιζαν τα δεδομενα της cosmote.Καμια ιδεα τι γινεται?
-
Ο/H ghost4047 έγραψε:
Καλησπερα!Παρελαβα σημερα το mi5s plus ξεκλειδωσα bootloader περασα την 7.2.9 ολα καλα! Οταν εβαλα τις sim cosmote kai vodafone ειδα οτι δεν δουλευουν τα δεδομενα της cosmote σε καμια απο τις 2 θεσεις ,η vodalone δουλευει κανονικα.Πριν απο το mi5s plus ειχα το mimax και επαιζαν τα δεδομενα της cosmote.Καμια ιδεα τι γινεται?
The Maniac
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες