Μίλα με mygad, citismarket μήπως μπορούν να βοηθήσουνΟ/H mass22 έγραψε:
καποιο μαγζι που να ξερει και να μπορει να αναλαβει?
Γενική Συζήτηση για το Mi5s Plus (Natrium)
- Mi-5S/Plus
-
-
σε ευχαριστω πολυ!!
-
Χαιρετώ τους απανταχού xiaomάδες και δη τους πολύ γνωστες που βοηθούν εμάς τους αδαής. Επιστρέφω στο θέμα που είχα θέσει και παλαιότερα απλώς λόγω περιορισμένου χρόνου τότε δεν προχώρησα σε κάποια λύση . Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως .
Έχω το 5s Plus 6/128, ήρθε με μια ROM από gearbest που έχει τα ελληνικά . Η ROM τρώει τρελά κολλήματα δεν μπορώ να χαρώ το κινητό στο έπακρο. Επιθυμώ να ασχοληθώ κάπως ,εφόσον δεν βρίσκω κάποιον γνωστή να το κάνουμε μαζί , ώστε να του περάσω νέα ROM που να έχει τα ελληνικά , market κλπ αλλά και να είναι σταθερή . Γίνεται αυτό ; Είναι καλύτερα να προχωρήσω στο ίδιο λογισμικό ή αναβαθμιζω σε Nougat; Υπάρχει official ROM με ελληνικά ή ποια είναι η πιο καλή τέλος πάντων ; Είμαι άσχετος με αλλαγές ρομ οπότε θα παρακαλούσα όποιον θελήσει να ασχοληθεί να είναι ιδιαίτερα περιγραφικός μήπως και καταφέρω τελικά να χαρώ το κινητό μου. -
Φίλε μου γίνε πιο ξεκάθαρος στο τι θες για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει. Έτσι μπερδεύεις πιο πολύ!
-
@Nikos690 Για αρχή βάλε ένα screenshot από τις Ρυθμίσεις και το σχετικά με το τηλέφωνο για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε τις επιλογές και τα βήματα.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Φίλε μου γίνε πιο ξεκάθαρος στο τι θες για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει. Έτσι μπερδεύεις πιο πολύ!
-
Άι βρε.............
-
Δεν ξέρω ορολογία πληρως , χρειάζομαι να λειτουργεί το κινητό πιο στρωτά , τώρα τρώει κολλήματα , πχ η εφαρμογή μηνύματα δεν ανοίγει , στην επανεκκίνηση κολλάει θέλει και δεύτερη για να στρώσει. Μερικά αλλα ενδεικτικά προβλήματα το market κατεβάζει με πολύ χαμηλές ταχύτητες, Η εφαρμογή capture της go pro δεν λειτουργεί καθόλου.Υπάρχουν και άλλα bugs τα οποία δεν θυμάμαι τωρα. Επισυνάπτω screenshot με.πληεοφοριες κινητού αλλά και την αδυναμία να ανοίξει την εφαρμογή μηνύματα .
-
Φοράς unofficial rom, πολύ πιθανό τα προβλήματα που περιγράφεις να προέρχονται από εκεί.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & χ86
Και μετά τσέκαρε bootloader.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Δε χρειάζεται και πολύ παίδεμα...είναι η ιδανική περίπτωση για το Κινέζικο Πολυβόλο.
Οδηγίες στο λινκ της υπογραφής μου.
Βάλε τους drivers που αναφέρθηκαν παραπάνω...ο bootloader θα ναι κλειδωμένος, ο συνδυασμός είναι συγκεκριμένος.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Οκ , δεν καταλαβα και πολλα ειδικά απο την ανάρτηση του demakhs, θα προσπαθήσω να κανω οτι ανέφερε ο χρήστης makis1024
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες