Redmi Note 4 Nikel - Hardbrick θέλει βοήθεια
- RedMi Note 4
-
-
ειναι η κινεζικη εκδοση αυτη που εχω , με κλειδωμενο bootloader
θα τη δοκιμασω και θα στειλω για τα αποτελεσματα
αντικαθιστω το cust.img κανονικα οπως λεει στον οδηγο -
Ναι, ο οδηγός δεν αλλάζει, την ρομ αλλάζουμε.
-
Τιποτα παλι τα ιδια
οκ με το sp tool αλλα παλι κολλαει στην εικονα που εστειλα πριν
edit : vol up + power μετα κατεβασα την εφαρμογη απο το site και μου κατεβαζει την global οπως φαινεται στη φωτο ...... για να δουμε
=============== Ιαν 12th 2017, 2:00pm ===============
τιποτα error παλι δοκιμασα και μεσα απο αυτη την εφαρμογη να φλασαρω και τις ρομ που ειχα ηδη κατεβασει αλλα παλι το ιδιο error
-
Ο/H geozar έγραψε:
τιποτα error παλι δοκιμασα και μεσα απο αυτη την εφαρμογη να φλασαρω και τις ρομ που ειχα ηδη κατεβασει αλλα παλι το ιδιο error
Και μια άλλη ερώτηση. Όταν φλάσαρες αρχικά μέσω spflash πόση ώρα σου έπαιρνε στο περίπου η διαδικασία του flashing ? Κανά 5λεπτο ? -
καλησπερα τελικα ξεκλειδωσα το bootloader δοκιμασα αλλες rom κολλαει στο λογοτυπο και παλι οσον αφορα αυτο που με ρωτας το error δεν μου το εβγαλε ξανα φλασαρω κανονικα απο παντου χωρις προβλημα ακομα και απο otg (πλεον) και παλι κολλαει στο logo
το spflash μου πηρε λιγοτερο απο 5 λεπτα .
Να ρωτησω κατι μηπως γνωριζει καποιος γτ εχω φαει το ιντερνετ και δεν εχω βρει τιποτα αφου εχω προσβαση μεσω twrp δεν μπορω να σβησω τα παντα και να τα ξαναπερασω (δεν εννοω install zip απο twrp) φανταζομαι οτι σε καποια φαση καποια λαθος ρομ (μαλλον) περασα και τωρα εχω κολλησει -
-
-
Έχω ξεμείνει και εγώ από ιδέες. Το μόνο που μπορώ πλέον να προτείνω, μετά από format data και wipes όλων των partition, είναι flashing σε fastboot mode (από fastboot ROM και έχοντας κοπιάρει τα εργαλεία του ADB και fastboot στο φάκελο με τα .bat αρχεία, αφού αποσυμπιεστεί η ROM), τρέχοντας κατευθείαν το flash_all.bat.
-
το δοκιμασα καιιιιι...... παλι τιποτα πφφφφφ ευχαριστω για το χρονο σας δε θας ζαλησω αλλο με το προβλημα
μια τελευταια ερωτηση
Αφου εχω προσβαση στο bootloader , εχω twrp recovery υπαρχει καποιος τροπος να χτισω το τηλεφωνο απο την αρχη εκτος απο τους παραπανω τροπους ??
δηλαδη τι εννοω φαινεται οτι το κινητο οταν παει να φορτωσει το λειτουργικο κολλαει ακομα και cm περασα και κολλαει στο λογοτυπο της cyanogen αρα το προβλημα δεν ειναι στο λειτουργικο το ιδιο , αρα το προβλημα ειναι στο firmware? στο bootloader??
Υ.Γ ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!!! -
Δεν νομίζω ότι φταίει το firmware, δεν γίνεται να τα έχουν καταφέρει τόσοι άλλοι και να μην τα κατάφερες εσύ. Όσο για το bootloader, πίστεψέ με αν είχες πρόβλημα θα το είχες καταλάβει μιας και κατά 90% δεν θα έμπαινες σε fastboot mode καν. Το θέμα είναι τι έκανες για να φτάσεις σε αυτή την κατάσταση. Στο αρχικό σου post λες ότι επειδή δεν μπορούσες να ξεκλειδώσεις ακολούθησες κάποιους οδηγούς από το internet για να φλασάρεις. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Μπορείς να βρεις και να μας δώσεις αυτούς τους οδηγούς ?
-
επειδη και μενα μου εδωσαν το τηλεφωνο σε αυτη τη κατασταση απ οσα ξερω μου ειπαν οτι πηγαν να βαλουν την global εκδοση πανω απο την china και δεν πετυχε δεν θυμουνται τι εκαναν .
Εγω απο τη στιγμη που το πηρα εκανα οτι λεει ο οδηγος στο φορουμ μετα δοκιμασα οοοολα τα αλλα (κινεζικο app ξεκλειδωμα bootloader κτλ ) απλα δε μπορω να καταλαβω γτ κολλαει στο λογοτυπο της miui με τον android κατω κατω και 3 τελειες να φορτωνουνκαι το ιδιο και με την cyanogen
edit : μετα απο τοσα φλασαρισματα παρατηρησα το εξης αφου κανω το φλασαρισμα το κινητο ανοιγει στη κλασσικη οθονη με το λογκο της mi και το android κατω μετα απο ενα λεπτο δυναμωνει η ενταση της οθονης λιγο και μενει εκει το τηλεφωνο!
Αρχιζωκαι πιστευω οτι η συσκευη εχει καποιο ελατωμα στο hardware
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες