Κάποιο ελάττωμα σε partition βασικά πρέπει να παίζει αλλά άντε τώρα να βρεις σε ποιο. Κάνε κάτι τελευταίο. Βάλε TWRP του cofface (πρόσεχε θα ξεκινήσει σε κινέζικα, δες εδώ πως θα το γυρίσεις σε Αγγλικά), κάνε swipe to allow modifications και πήγαινε και κάνε format data, reboot σε recovery στο καπάκι. Μετά Advanced Wipe και κάνε wipe boot, data, system, cust, dalvik cache και απλή cache, Internal Storage (ΟΧΙ otg και OXI SD - αν έχεις). Τώρα όπως είσαι δοκίμασε να περάσεις την ελληνική ROM μέσω otg ή SD Card. Όταν φλασαριστεί και πριν κάνεις reboot system βγάλε SIM και SD Card (αν είχε μέσα) και δες τι θα κάνει (αν βγει το Android με τις 3 τελείες άστο κανά μισάωρο).
Redmi Note 4 Nikel - Hardbrick θέλει βοήθεια
- RedMi Note 4
-
-
το εχω κανει κ αυτο
αυτη την εκδοση twrp εχω νομιζω οτι το εφτιαξα
μολις φλασαρα τη ρομ xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.1.12 και εφυγε το android απο κατω και φορτωνει η μπαρα
πρωτη φορα μετα απο 1000 φλασαρισματα κανω edit αν λυθει το προβλημα -
Ο/H geozar έγραψε:
πρωτη φορα μετα απο 1000 φλασαρισματα κανω edit αν λυθει το προβλημα
P.S: Επίσης θα σου δώσουμε και ένα...IBAN με το λογαριασμό -
-
-
-
Έχω μία ιδέα, δεν ξέρω αν θα δουλέψει αλλά αφού τα έχεις κάνει όλα εγώ θα το δοκίμαζα. Σου προτείνω να δεις βίντεο στο γτ και να ανοίξεις το καπάκι για να αποσυνδέσεις για λίγο την μπαταρία και να την συνδέσεις πάλι μετά από κάνα 2λεπτο το πολύ.Μπορεί να λέω και βλακεία και να μην έχουν καμία σχέση αλλά αν έχεις το μικρό κατσαβιδακι για τις βίδες στο κάτω μέρος τότε θα είναι πολύ εύκολο επειδή μπορεις να αποσυνδέσεις την μπαταρία μόλις το ανοίξεις! Μπορεί ίσως και με συνδυασμό αυτού με πέρασμα ξανά μετά μια ρομ με SP flash tool να σου δουλέψει.Ελπίζω να βοήθησα!
-
μολις το δοκιμασα κ αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα
-
Ειλικρινά η περίπτωση της συγκεκριμένης συσκευής είναι από τις λίγες που δεν λέει να επανέλθει η συσκευή αν και όλα πάνε καλά.
έχεις δοκιμάσει τα πάντα και όλα γίνονται σωστά αλλά μηδέν αποτέλεσμα -
ακριβως ουτε εγω μπορω να καταλαβω ....σας ευχαριστω παραπολυ παντως για το χρονο σας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες