Διαφήμιση

Εγγραφή στο RHYDELBABES - Υψηλές χρεώσεις

• Παιδια ολα οκ... περνεις τηλεφωνο στο 13833 wind απο σταθερο ζητας φραγη ολων των πενταψηφιων αριθμων , και σου ζητανε τα προσωπικα σου στοιχεια οπως ημ.γεννησης και αριθμο ταυτοτητας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ανανεωση χρονου ομιλιας μπορειτε να κανετε την επομενη μερα διοτι χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα ωστε να γινει η φραγη! Απο την αλλην πλευρα λεφτα δεν επιστραφηκαν.
    • παιδια αυτο το sms μου ειχε ερθει και εμενα 3-4 φορες οταν το ειχα με καρτοσυνδεση στην wind,στους λογαριασμους που μου ερχοταν ανεφερε χρηση εκτος παγιου και το αναλογο ποσο επιβαρυνσης

οταν ρωτουσα την wind ποια ειναι η χρηση εκτος παγιου που εκανα και χρεωνομαι παραπανω λευτα μου ελεγε σε 5ψηφιους αριθμους που πιθανον εχω καλεσει

ετσι λοιπον ζητησα να μου ερθει αναλυτικη κατασταση για να δω τις κλησεις η οποια δεν ηρθε ποτε
      ετσι ποιπον αναγκαστηκα για διαφορους λογους να κανω φορητοτητα το νουμερο σε Q (wind) και επειτα απο περιπου 5 μερες μου ερχεται το μυνημα αυτο και βλεπω μεσα απο την εφαρμογη της Q που με χρεωσε περιπου 4 ευρω,μιλαμε για μεγαλη απατη,εστειλα τα παραπονα μου στην wind και θα τους καλεσω και για φραγη κλησεων ελπιζω να σταματησει αυτο το κακο και ελπιζω η διωξη να βρει αυτους τους αλητες και να τους ξεσκισει
    • χτες εκανα και εγω φραγη σε 5ψηφιους αριθμους στην wind μεσω τηλεφωνικης επικοινωνιας,καθως επισης τους εγραψα στο facebook για το συμβαν που εγινε η καταχρηση χρηματων και τους εστειλα και συνημμενη φωτογραφια του SMS,σημερα διαπιστωσα οτι η wind μου εκανε επιστροφη των χρηματων μου στο καρτοκινητο μου
    • Διαφήμιση
    • εγω παρόλο που του έστειλα τα παντα στο facebook δεν μου επέστρεψαν τίποτα εδω και πολυ καιρό μου ειχαν πει πως θα μπουν τα λεφτά τους ξανα έστειλα και τους το είπα παλι και τίποτα ούτε απαντούσαν ουτε τίποτα... ως που τους έβρισα και περιμένω να ληξει το συμβόλαιο για να βάλω cosmote η χειρότερη εταιρία εβερ μέσα στην κοροϊδία φαναγανε 6 ευρω με το ετσι θελω και σημα δεν εχω ποτε γράφει οτι εχω φουλ 4g συνέχεια και ειναι μουφα εικονικό ολο κολλάει και το ιντερνετ και στο τηλέφωνο σήμα μηδέν
    • πάρτε σοβαρη εταιρία ειναι ολα αυτα συν τηλεφωνα που εχω κανει στην εξυπηρέτηση πελατών και συνεχίζουν να κοροϊδεύουν και τηλεφωνικά δείτε τα με την σειρά ... δείτε και την ημερομηνίες... ακόμα περιμένω...
    • πριν απο μερικα χρονια την εταιρια αυτην την θεωρουσα απο την καλυτερη για την εξυπηρετηση πελατων ,τωρα πλεον τα τελευταια δυο χρονια εχει γινει για εμενα απο τις χειροτερες και ο λογος που επιβιωνει ειναι οτι προσφερει σε χαμηλοτερες τιμες τις παροχες της σε σχεση με τις αλλες εταιριες κινητης και δελεαζουν τον κοσμακη ,αλλα απο σημα και εξυπηρετηση οτι χειροτερο υπαρχει για εμενα πιστευω

εδω φενεται αν γραψετε τον αριθμο 19015 ποια ειναι η εταιρια απατη απο πισω

το θεμα πως θα αποζημιωθουμε εμεις

Υπηρεσίες Πολυμεσικής Πληροφόρησης
    • Διαφήμιση