Βάλε το κινητό στο προφίλ σου να ξέρουμε για ποιο μιλάμε..
Αν δεν το ξεκλείδωσες εσύ , πρέπει να βάλεις μία official rom πρώτα,να ξεκλειδώσεις και μετά Ελληνική.
Είναι το redmi Note 3 pro (3 ram, 32 rom). Δεν το ξεκλείδωσα εγώ. Έτσι ήρθε από geekbying... Φοράει global stable 8. Δεν αλλάζω απευθείας recovery; Στο μεταξύ έκανα αίτημα ξεκλειδώματος στην xiaomi και έχει ήδη εγκριθεί... Πως γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι ήδη ξεκλειδωμένο;
Εγώ έχω το εξής θέμα με Windows 10. Συνδέω το κινητό RN3P Kate και ούτε βγάζει άλλες επιλογές εκτός από το charging.
Ήμουν λοιπόν στο αεροπλάνο και το έβαλα να φορτίσει και μέχρι και εκεί έβγαλε τις έξτρα επιλογές. Δοκίμασα τελικά και σε άλλο win10άρι και βγήκαν οι επιλογές.
Τα win10 είναι αυτά που ιστορικά έχουν flashάρει την ρομ σε RN3P Kenzo, προσπάθησαν να σώσουν το Kenzo (που τελικά βγήκε χαλασμένο) και τέλος επιβεβαίωσαν το κλειδωμένο bootloader για Kate.
Φυσικά έχω αλλάξει καλώδια και θέσεις usb αν και γενικά τα ίδια καλώδια έκαναν τα παραπάνω.
Μου κάνει εντύπωση που το κινητό δεν καταλαβαίνει ότι συνδέθηκε σε usb host και δεν βγάζει κάν την επιλογή στην notification.
Υποψιάζομαι κάποια πατάτα στο λειτουργικό ή κάποια συγκεκριμένη πατάτα επιλογή στο κινητό για το συγκεκριμένο αυτό υπολογιστή