φιλε μου τελικα ειχες δικιο!!! Τ κλιψακια!! νομιζω όλα καλα τωρα! ομως μπηκα σε fastboot, το βρηκε το mi flash κανονικα και περνας ρομ!! Ποτε τελειωνει όμως??? ακομα συνεχιζει...
@louistav έχεις windows 10? Νομίζω στο είδε στην αρχή αλλά μετά από 15 δεύτερα άλλαξε driver και έχασε επαφή το κινητό! Τσέκαρε στο device manager να δεις αν έχω δίκιο και αν ναι ακολούθα τον παρακάτω οδηγό για να παραμείνει η επικοινωνία του κινητού με τα windows!
Μπορεί να πάρει μέχρι και 5000sec πάντως!!Οπότε λίγο υπομονή παραπάνω εκτός αν εντοπίσεις τον λάθος driver!!
@pechr δύο φορές μόνο έχω δει 5000+sec και ήταν και από teamviewer. Δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο! Ήταν πολύ μεγάλη fastboot 1.6GB αν θυμάμαι καλά και ίσως τα καλώδια που είχαν τα παιδιά να ήταν αργά! Ίσως και τα pc τους να ήταν παλιά και να μην έστελναν γρήγορα...Τι να πω! Μόνο όταν φλασάρεις μέσω fastboot με ξεκλείδωτο bootloader έχει δει να αργούν τόσο (αλλά και πάλι μόνο σε 2 κινητά). Ο φίλος μας παραπάνω τελικά είχε πρόβλημα με τον driver! Τον καθοδήγησα πως να το φτιάξει και τώρα πειραματίζεται με τις Ελληνικές ποια θα κάτσει καλά στο κινητό! Το κινητό του πάντως ζωντάνεψε και όλα βαίνουν καλώς!
Ευχαριστω για την βοηθεια lallasgr kai geoanto555!! το κινητο εκανε ένα μεγαλο βημα, μπηκε η fastboot, προχωρησα στην gtv 6.10.27 και παρατηρω ότι δεν εχει καθολου ηχο το κινητο και ότι δεν αναβουν τα φωτακια.. δε ξερω τι παιζει, εκανα factory reset αλλα τπτ!! η αληθεια είναι ότι συνεχιζονται τα μηνυματα περι μη αναγνωρίσεις της συσκευης όταν τη συνδέω οποτε τελικα κατι παιζει με τη θυρα του κινητου..
όπως και να εχει ευχαριστω!!!