Διαφήμιση

Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης σε MM 6.01

• Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης σε MM 6.01

Έχω το MI4 εδω και μια βδομάδα.στην αρχή του περασα την ελληνικη τελευταια stable, μετά την gkalen stable.. Το θέμα μου είναι με το σήμα, μπορεί μια δυο φορες μεσα στη μέρα να χαθέι και να γράφει "μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης". Το θέμα είναι οτι δεν επανέρχεται με τίποτα (ουτε με λειτουργια πτήσης on-off) παρά μόνο με restart της συσκευής. Ελπίζω να είναι κι αυτό ένα bug (απο τα πολλα που εχω ακουσει οτι υπαρχουν) της Android 6 στο MI4 και να μην φταίει η sim tray..Το πρόβλημα πάντως είναι πολύ σπαστικό γιατί χάνεις συνεχώς κλήσεις (για παράδειγμα συνέβη στον ύπνο μου και κατάλαβα οτι το κινητό ήταν σε αυτή την κατάσταση για 6 ώρες).

Καμία ιδέα?
    • Αφού σιγουρευτείς ότι δεν φταίει η περιοχή που μένεις, και ότι επίσης δεν φταίνε οι SIMs που φοράς (και στις δύο χάνεται ή μόνο στη μία?), τότε ίσως θα χρειάζεται να δοκιμάσεις μια καθαρή εγκατάσταση. Επίσης η μετάβαση από GTV σε Gkalen προϋποθέτει factory reset για να είσαι σίγουρος και ας είναι από stable σε stable (αν δεν έκανες, πρέπει να ξαναδοκιμάσεις μετά από factory reset). Αν όλα αυτά έχουν γίνει, μετά προσανατολίζεσαι να ψάξεις για hardware πρόβλημα, μήπως και φταίει το sim tray.
      Όσο για τη MM, εάν ήταν buggy νομίζω θα το αντιμετώπιζαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα... :)
    • Προς το παρον απενεργοποιησα την αυτοματη συνδεση σε δικτυο και επελεξα χειροκινητα το cosmote 3g (βγάζει και vodafone στην αναζητηση) και το προβλημα εχει 24 ωρες να εμφανιστει...
    • Διαφήμιση