Εχεις ελληνική rom? Ποιά? Ενα screenshot που είδα πριν ήταν xiaomi.eu αλλά απο την αρίθμηση μάλλον "πειραγμένη" είναι ...
SOS !! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ XIAOMI MI5 64GB 1 ΗΜΕΡΑΣ
-
-
εβαλα αυτη που εχω γραψει στη σελιδα 2 του θεματος
-
petros93 εβαλα τη ρομ ακολουθωντας τον οδηγο που υπαρχει εδω οταν περνας ελληνικη ρομ πρωτη φορα
-
Ωραία, στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο θα βρείς το Supersu.zip
Reboot -> TWRP -> Install (το Supersu.zip) -> Back -> Back (Main Menu) -> Wipes -> Advanced -> τικάρεις μόνο Dalvik/ART Cache & Cache -> Swipe -> Back -> Main Menu -> Reboot Bootloader -> Ελεγχος Bootloader (αν χρειάζεται ξεκλείδωμα πάλι) και τέλος -> Reboot to system
Τσεκάρισμα πάλι ότι εισαι root και συνεχίζουμε ... -
Σε ποιον αποθηκευτικο χωρο? Του κινητου ή κανω κατι μεσω υπολογιστη? Απο που ακολουθω αυτα τα βηματα?
Συγγνωμη που σε ταλαιπωρω -
-
εχω πελαγωσει-θολωσει και κουραστει. ολη μερα απο τις 10.00 το πρωι ασχολουμαι και ακρη δεν εχω βγαλει. Θα κανω πατατα αν ξεκινησω κατι τωρα, θα το κανω αυριο. Αλλα και παλι θα μπερδευτω (τη ρομ την περασα απο αναλυτικο οδηγο με εικονες). Μπορω να σε καλεσω σε ενα σταθερο τηλ αυριο να με καθοδηγησεις σωστα? Ξερω οτι ισως σε φερνω σε δυσκολη θεση. Αλλα για να το κανουμε πιο γρηγορα κ να μη σε ταλαιπωρω εδω μεσα.
-
Οκ πήγαινε να ξεκουραστείς και θα τα πούμε αυριο ..
-
καλο βραδυ.ευχαριστω για την υπομονη σου.τα λεμε αυριο
-
@famatzore
Σε όλοι αυτή τη διαδικασία που έχεις κάνει έχεις περάσει σε κάποια φάση επίσημη
fastboot rom? Η πήγες απο την ΡΟΜ που είχες κατευθείαν στην Ελληνική;You may think you can fly - but you better not try -
-
Bodai ξεκινησα παλι με καθαρο μυαλο και μαλλον καταλαβα τι επρεπε να κανω .εκανα επανεκκινηση μπηκα στο twrp αλλα οταν πηγα να κανω install το αρχειο που μου ειπες ειναι σα να μη βλεπει τον αποθηκευτικο χωρο. Λεει ΜΒ 0.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες