Αν δεν πιασει το 0 το αλλάζεις σε 180 και πάλι reboot την συσκευή σου. Ελπίζω ενα απο τα δύο να σου λύσει το προβλημα. Να ξέρεις όμως ότι αυτά είναι ημιμετρα και σε ενα update χανονται. Καλό θα είναι κάποια στιγμή ποια rom έχεις τώρα και ποιά θα ήταν καλό να βαλουμε ..
SOS !! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ XIAOMI MI5 64GB 1 ΗΜΕΡΑΣ
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Βάλε την στο τέλος ro.sf.hwrotation= 0, σώζεις το build.prop προσέχοντας τα permissions του αρχείου και reboot την συσκευή σου ..
Mi 11i 8/256 -
Ο/H Bodai έγραψε:
Βάλε την στο τέλος ro.sf.hwrotation= 0, σώζεις το build.prop προσέχοντας τα permissions του αρχείου και reboot την συσκευή σο
το αρχειο που λεει ο φιλος trifos το εχω κι εγω ετσι ακριβως. -
Για να γράψεις θα πατήσεις το mount r/w θα πεταχτεί ενα παράθυρο για δικαιώματα απο το supersu θα πατήσεις οκ και μετά πατάς παρατεταμένα το build.prop πανω δεξιά θα εμφανιστούν 3 τελείες θα το ανοίξεις με το open in text editor θα προσθέσεις αυτό που προτείνει ο @Bodai και μετα το κάνεις save
Edit: ξέχασα να σου πώ οτι αναφέρομαι στον root explorer άλλος file manager έχει άλλη διαδικασία.Mi 11i 8/256 -
παω να κανω open in text editor κ μου βγαζει αυτο. το mount r/w δε μπορω να καταλαβω τι εννοεις.
-
-
Ευχαριστω ειλικρινα οσους προσπαθησαν να βοηθησουν για την λυση του προβληματος, αλλα λιγο το γεγονος οτι ολα γινονται εξ αποστασεως, λιγο οτι εγω ειμαι ασχετος (αν και το να....flashαρω rom στο κινητο μεσω twrp και να...ξεκλειδωσω τον bootloader το θεωρω αθλο για μενα!) δεν νομιζω να δωθει καποια μονιμη λυση. Αποφασισα λοιπον να το παω σε καποιο service (easyservice.gr) να το ξεψαχνησουν για τα καλα και να το διορθωσουν (ελπιζω) με την αναλογη αμοιβη.
Τα λεμε ξανα.
Και παλι ευχαριστω
ΥΓ. θα ενημερωσω τι εφταιγε για το feedback της υποθεσης
Επισης τυχαιο οτι αγορασα πρωτη φορα ΚΙΝΕΖΙΚΟ κινητο και ειχε απο την πρωτη μερα προβλημα..? Δε νομιζω..... -
Τελικά δεν δούλεψε η μικρή "επέμβαση" στο build.prop? Καμια απο τις δύο ρυθμίσεις (0 ή 180) ??
Ο/H famatzore έγραψε:
Αποφασισα λοιπον να το παω σε καποιο service (easyservice.gr) να το ξεψαχνησουν για τα καλα και να το διορθωσουν (ελπιζω) με την αναλογη αμοιβη.
-
δε καταφερα να βρω τροπο να γραψω μεσα στο build.prop και αγανακτησα να προσπαθω απο την πρωτη (!) μερα που το αγορασα να το φτιαξω (!) (το παρελαβα 26/10)
πιστευω δε θα ειναι τοσο μεγαλο προβλημα για ενα τετοιο service.
Πραγματικα ευχαριστω
ποτε ξανα κινεζικο -
-
Ο/H famatzore έγραψε:
πιστευω δε θα ειναι τοσο μεγαλο προβλημα για ενα τετοιο service
You may think you can fly - but you better not try -
Ποτε ξανα κινεζικα παιδια απο εδω και περα μονο κορεατικα η κατεσκαβασμενα απο κινα της apple!!
Anyway φιλε κριμα που δεν εβγαλες ακρη αλλα ημαστε τοσα μελη εδω με ΚΙΝΕΖΙΚΑ κινητα και ημαστε σχεδον ολοι υπερικανοποιημενοι, οποτε ναι τυχαιο ηταν. Επισης απο την στιγμη που δεν ηξερες και δεν ειχες και ιδιαιτερη διαθεση να ασχοληθεις με το κινητο σου δεν ξερω γιατι πηρες xiaomi. Και δεν λεω οτι δεν προσπαθησες απλα εισαι πολυ φοβισμενος να κανεις το οτιδηποτε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες