Kαλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα στο install στο twrp. Μου βγάζει άλλους φακέλους από αυτούς που αναγνωρίζω και δεν ξέρω σε ποιον από όλους είναι το zip της rom. Έχει για παράδειγμα usbotg, twres, tmp, system, sys, supersu, sideload, sdcard, sbin, root κλπ. Νομίζω τα έχω ελέγξει όλα και δεν ήταν μέσα ο root φάκελος που βλέπουμε στη διαχείριση αρχείων του κινητού. Και σε προηγούμενο redmi pro είχα το ίδιο πρόβλημα, αλλά τότε είχα sd, πέρναγα το zip εκεί και το εντόπιζα αμέσως, τώρα όμως δεν έχω sd. Έπειδη είναι η πρώτη φορά που πήγα να περάσω σε αυτό το κινητό και έχω κάνει τα wipes, φαίνεται να έχει μπρικάρει για την ώρα.
[XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 05/11 15:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Μετα από δυο μερες φλασαρισματος και λυσιμο κινητου καμια 20αρια φορες εφτασα στο εξης συμπερασμα! Εκανα ολες τις διαδικασιες φλασαρισματος σωστα! Ολες οι rom λειτουργουν κανονικα! όμως το κινητο το κινητο εχει ένα θεμα με ένα κλιψακι που τα κανει όλα!
Είναι υπευθυνο για το φωτισμο την πληκτρων, την δονηση τους, τον ηχο, τη φορτιση και τη μεταφορα δεδομενων!! τα κανει όλα...!!
Το κουλο πιο είναι? εχω 2 επιλογες¨
1)Η το κουμπωνω καπως κι εχω φωτισμο και δονηση πληκτρων και ηχο αλλα δεν εχω συνδεση με υπολογιστη..
2)Η το κουμπωνω λιγο διαφορετικα κι εχω συνδεση με υπολογιστη αλλα δεν εχω ηχο και δονηση-φωτισμο πληκτρων!!
Φλασαραω την τελευταια ρομ, κραταω την πρωτη επιλογή κι από κει και περα download και flash απευθειας από το κινητο κι αν θελω καμια φορα να περασω τπτ στο pc υπαρχνουν και τα Bluetooth!!! ;P
Αυτά, καληνύχτα!! -
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Τι είναι αυτά τα καινούργια κόλπα της τελευταίας ρομ!?
Αυτά τα μηνύματα δεν προέρχονται από την ROM (από το λειτουργικό του κινητού). Δεν υπάρχουν ούτε στην δική μας μετάφραση, αλλά ούτε και στην μετάφραση που έχουν οι global η οποία διαφοροποιείται στην απόδοση των Αγγλικών σε αρκετά σημεία. Στα καλά καθούμενα στο πέταξε το μήνυμα; -
Είναι η δεύτερη φορά που το βλέπω. Την πρώτη φορά ήταν για άλλη εφαρμογή. Ναι ξαφνικά το πέταξε.
Ετρεξα το antivirus....καθαρό.
Επίσης τώρα βλέπω είναι στ' αγγλικάΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
@kostakislarisa Φιλε μου δε το εψαξα!! Ισως μπω στον κοπο! Δε ξερω με σιγουρια αν το πρόβλημα είναι στο θηλυκο βισμα (στην πλακετα του κινητου) ή στο βισμα της καλωδιοταινιας....
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
...
Είναι η δεύτερη φορά που το βλέπω. Την πρώτη φορά ήταν για άλλη εφαρμογή. Ναι ξαφνικά το πέταξε.
Ετρεξα το antivirus....καθαρό.
...
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Τελικά είναι μήνυμα από το Google Play. Οπότε λογικό φαίνεται να σε ειδοποιεί για εφαρμογές που δεν έχουν την υπογραφή του google market όπως ίσως το Yi Home αν το έχεις κατεβάσει από Mi app store
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μπράβο παιδιά καλή δουλειά κάνετε όμως εμεις που έχουμε note 3 pro kenzo λέει ότι αναβλήθηκε. Να περιμένουμε ή δεν θα πάρουμε αυτήν την αναβάθμιση???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα