[XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 05/11 15:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Για το Redmi Note 4 γιατί έχει αποσυρθεί η 6.10.27?
-
Παιδιά έχω την thunder 6.10.13 μπορώ να βάλω την xtrvbeta1 από πάνω σαν update η πρέπει πρώτα να βάλω 6.10.20 ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
για το redmi note 3 pro γιατι δεν εχει βγει η 6.10.27 και αυτη την εβδομαδα???αλλα γιατι δεν βγηκε και την προηγουμενη???
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H cloudffvll έγραψε:
δεν καταφερα να περασω twrp δεν βλεπει την συσκευη σωστα!! στη διαχείριση συσκευών --> αλλες συσκευες -->!adb interface αυτο μου βγαζει και δεν καταφερα να το διορθώσω!!ποιος εχει περασει gtv στο mi5s??
-
Ο/H fatsionas έγραψε:
για το redmi note 3 pro γιατι δεν εχει βγει η 6.10.27 και αυτη την εβδομαδα???αλλα γιατι δεν βγηκε και την προηγουμενη???
-
δηλαδη αυτην την εβδομαδα θα βγει καινουργια???γιατι δεν καταλαβα καλα τι εννοουσες με τα παραπανω που μου εγραψες
-
-
-
αυτό: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…1-Xiaomi-Mi-5S-Capricorn/ δεν ψάχνεις?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι πρώτες XTRVbeta1 για τις παρακάτω συσκευές...
Μπορείτε να τις κατεβάσετε από τους συνδέσμους που θα βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
Αν έχετε μία από τις τελευταίες GTV ή THUNDER ROM, απλά κάνετε Flash μέσα από το TWRP Recovery χωρίς να χρειάζεται Factory Reset.
Μην ξεχάσετε την αξιολόγηση των ROM
-
0
XTRV-6.10.27
MIUI_ART - 0 αξιολογήσεις
-
0
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0