[XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 05/11 15:55)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kostas234 έγραψε:
παιδια δε μενα την εκανα εγκατασταση αλλα δεν βλεπει τις sim τι κανω?
Ο/H gregoire έγραψε:
καλημερα σε redmi note 4 δεν βλέπει τις sim υπάρχει προβλημα???
-
Ο/H koukis έγραψε:
Γιατί ξανασετάρεις root? Με τι κάνεις root? Με το supersu απλά αναβαθμίζω και είναι σεταρισμένες οι εφαρμογές όπως και πριν την αναβάθμιση:
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kostas234 έγραψε:
Ο/H gregoire έγραψε:
-
Σκανε τα settings και ειναι και ειναι και στα αγγλικα....REDMI NOTE 4G !!!!!
αναμενω την διορθωμενη !!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kostas234 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kostas234 έγραψε:
Ο/H gregoire έγραψε:
-
Καλημερες .
Για να γράψω και σε αυτό που είναι φρέσκο το νήμα τον προβληματισμο μου.
Λοιπον εχθες έκανα μέσω recovery όπως πάντα να περάσω την gtv την moded .
Αλλα δυστηχως όπως είχα πει κολαγε συνέχεια στις 3 τελειτσες εκεί που φορτώνει και πήγαινε να μπει στο κινητό αντε ξανα από την αρχή φόρτωμα τελειτσες.
Αυτό μου το ειχε παρουσιάσει στην Beta μετά από factory reset αφού είχε δουλέψει η Beta κανονικά 3 ημερες, ξαφνικά έκανε ένα random restart και μετα συνέχεια αυτό με τις 3 τελειτσες.
Αναγκαστικα και γύρισα στην gtv και δούλευε ρολόι το κινητο ένα παράξενο μόνο ότι με το link2sd πλέον δεν μπορεί μα μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα την εξωτερική .
Τωρα εχθες που προσπαθησα να βαλω την gtv μου έκανε τα ίδια δεν έμπαινε στο κινητό συνέχεια στις τελιτσες.
Τι μπορεί να συμβαίνει ; έκανα πάλι factory reset και έβαλα την προηγούμενη gtv που ήξερα ότι δούλευε. Ο domikos σορυ αμα δεν το γραφω σωστά το όνομα είμαι από κινητό μου ειπε μήπως φταίει η εξωτερική κάρτα να κανω ένα φορματ στο data partition δηλαδη αυτό που μετατρεψα σε ext4 για τις εφαρμογές ; μηπως αυτό θέλει φορματ; -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H koukis έγραψε:
-
Ο/H koukis έγραψε:
Κανονικά και γω έχω root αλλά μέσα στις εφαρμογές πχ adaway θέλει ξαναρυθμιση το Host file γιατί δε λειτουργεί το greenify θέλει πάλι να του δώσω προσβασιμοτητα το selinux πρέπει να το ξαναβάλω σε permissive Mode και το viper4android ξαναεγκατασταση του driver και επειδή δεν λειτουργούσε πάρα μόνο την πρώτη φορά που το έβαλα επειδή εγκαθίσταται με flash από το twrp δεν μπορούσα να το κάνω συνέχεια και το έβγαλα. Θα ήθελα να μην αλλάζουν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών μετά την αναβάθμιση με το ρουτίνα δεν έχω θέμα.
Μόλις δοκίμασα με την PRO έκδοση του SuperSU και η πρώτη δοκιμή που έκανα με το adaway, είδα ότι κρατάει τις ρυθμίσεις του Host file και μετά την αναβάθμιση (μετά την αγορά, ξαναεγκατέστησα το SuperSU, όπως γίνεται με κάθε αναβάθμιση).
Άρα, εάν αυτή είναι η λύση, κοστίζει 3,75 €
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
.............
.............
Τι μπορεί να συμβαίνει ; έκανα πάλι factory reset και έβαλα την προηγούμενη gtv που ήξερα ότι δούλευε. Ο domikos σορυ αμα δεν το γραφω σωστά το όνομα είμαι από κινητό μου ειπε μήπως φταίει η εξωτερική κάρτα να κανω ένα φορματ στο data partition δηλαδη αυτό που μετατρεψα σε ext4 για τις εφαρμογές ; μηπως αυτό θέλει φορματ;
Ναι μπορεί να φταίει η κάρτα SD ή και αυτά που γράφεις για το data partition.
-
καλημερα παδια. Μολις εγκατεστησα σε redmi note 3g και δυστυχως κανει loop επανακινησεων. φτου και απο την αρχη σβησηματα και εγκαταστασεις!
-
εγω γύρισα στην προηγούμενη και είμαι εντάξει από αύριο θα ξαναδοκιμασω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα