Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.10.27] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 05/11 15:55)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Τη φλασαρα δωδεκα τη νυχτα σε redmi note 4 φορτισμενο 100% καιτο πρωι στις δεκα ηταν η μπαταρια στο 39% μονο με wifi. Mε την προηγουμενη σε παρομοια περιπτωση ουτε 5% δεν ειχε πεσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Στο mi4 και στο ριζακι ή XTRV όλα απροβληματιστα. Περασμένη πάνω σε GTV.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H koukis έγραψε:

Κανονικά και γω έχω root αλλά μέσα στις εφαρμογές πχ adaway θέλει ξαναρυθμιση το Host file γιατί δε λειτουργεί το greenify θέλει πάλι να του δώσω προσβασιμοτητα το selinux πρέπει να το ξαναβάλω σε permissive Mode και το viper4android ξαναεγκατασταση του driver και επειδή δεν λειτουργούσε πάρα μόνο την πρώτη φορά που το έβαλα επειδή εγκαθίσταται με flash από το twrp δεν μπορούσα να το κάνω συνέχεια και το έβγαλα. Θα ήθελα να μην αλλάζουν οι ρυθμίσεις των εφαρμογών μετά την αναβάθμιση με το ρουτίνα δεν έχω θέμα.
    Μόλις δοκίμασα με την PRO έκδοση του SuperSU και η πρώτη δοκιμή που έκανα με το adaway, είδα ότι κρατάει τις ρυθμίσεις του Host file και μετά την αναβάθμιση (μετά την αγορά, ξαναεγκατέστησα το SuperSU, όπως γίνεται με κάθε αναβάθμιση).

Άρα, εάν αυτή είναι η λύση, κοστίζει 3,75 € :D

Άρα αγοράζουμε την pro και φλασαρουμε με το twrp η αναβαθμίζουμε; μετά δε θα έχουμε θέμα με τις αναβαθμίσεις της ρομ;
  • Ο/H darkmaster9077 έγραψε:

καλημερα παδια. Μολις εγκατεστησα σε redmi note 3g και δυστυχως κανει loop επανακινησεων. φτου και απο την αρχη σβησηματα και εγκαταστασεις!
    Και άλλος με το ίδιο θέμα με εμένα, μήπως πρέπει να κοιτάξει καλυτερα
  • Ο/H koukis έγραψε:

Άρα αγοράζουμε την pro και φλασαρουμε με το twrp η αναβαθμίζουμε; μετά δε θα έχουμε θέμα με τις αναβαθμίσεις της ρομ;
    Άκου...
    Είχα τη free έκδοση και διαπίστωσα, ότι μετά το νέo φλασάρισμα του SuperSU που έγινε με την αναβάθμιση, ότι όντως κάνει αυτό που λες, ότι δηλαδή χάνει τις ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Εμένα π.χ. τις έχασε στo Adware.
    Αγόρασα λοιπόν την έκδοση Pro για να δοκιμάσω. Αμέσως έγινε Pro, με το που πλήρωσα. Έφτιαξα εκ νέου το host file του Adware με το Pro και έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε μια χαρά.
    Μετά, μπήκα TWRP και έκανα ΕΚ ΝΕΟΥ εγκατάσταση του supersu.zip για να δω, τώρα, πως θα συμπεριφερθεί... Θα χρειαστεί ή όχι να ξαναφτιάξω το host file?
    Μετά το φλασάρισμα λοιπόν του supersu, ΔΕΝ είχε χάσει τη ρύθμιση που είχα κάνει στο Adware και ΔΕΝ χρειάστηκε να ξαναφτιάξω το host file... That's all!
    Τώρα το πως θα συμπεριφερθεί στις άλλες εφαρμογές που έχεις εσύ, αλλά δεν χρησιμοποιώ εγώ, δεν γνωρίζω...

Υ.Γ. Μετά άλλαξα μια βρύση στο μπάνιο, μετά με έστειλε η γυναίκα μου να πάρω ψωμί, εφημερίδα και τσιγάρα και όταν επέστρεψα λειτουργεί ακόμα και το SuperSU και η βρύση στο μπάνιο... :D 8o :roll: :thumbsup:
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H koukis έγραψε:

Άκου...Είχα τη free έκδοση και διαπίστωσα, ότι μετά το νέo φλασάρισμα του SuperSU που έγινε με την αναβάθμιση, ότι όντως κάνει αυτό που λες, ότι δηλαδή χάνει τις ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Εμένα π.χ. τις έχασε στo Adware.
    Αγόρασα λοιπόν την έκδοση Pro για να δοκιμάσω. Αμέσως έγινε Pro, με το που πλήρωσα. Έφτιαξα εκ νέου το host file του Adware με το Pro και έκανα επανεκκίνηση και δούλεψε μια χαρά.
    Μετά, μπήκα TWRP και έκανα ΕΚ ΝΕΟΥ εγκατάσταση του supersu.zip για να δω, τώρα, πως θα συμπεριφερθεί... Θα χρειαστεί ή όχι να ξαναφτιάξω το host file?
    Μετά το φλασάρισμα λοιπόν του supersu, ΔΕΝ είχε χάσει τη ρύθμιση που είχα κάνει στο Adware και ΔΕΝ χρειάστηκε να ξαναφτιάξω το host file... That's all!
    Τώρα το πως θα συμπεριφερθεί στις άλλες εφαρμογές που έχεις εσύ, αλλά δεν χρησιμοποιώ εγώ, δεν γνωρίζω...

Υ.Γ. Μετά άλλαξα μια βρύση στο μπάνιο, μετά με έστειλε η γυναίκα μου να πάρω ψωμί, εφημερίδα και τσιγάρα και όταν επέστρεψα λειτουργεί ακόμα και το SuperSU και η βρύση στο μπάνιο... :D 8o :roll: :thumbsup:
    Συμπερασμα: η βρύση ήταν pro έκδοση κόστισε 3,75 και έδωσε το δικαίωμα στο adaway να αφαιρεί διαφημίσεις αφού το super user είχε πάει για τσιγάρα και έμεινε το ίδιο! Ευχαριστώ πολύ Caeser! :P :P :D
  • Διαφήμιση
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H koukis έγραψε:

Άκου...Είχα τη free έκδοση και διαπίστωσα, ότι μετά το νέo φλασάρισμα του SuperSU που έγινε με την αναβάθμιση, ότι όντως κάνει αυτό που λες, ότι δηλαδή χάνει τις ρυθμίσεις σε κάποιες εφαρμογές. Εμένα π.χ. τις έχασε στo Adware.

Συμπερασμα: η βρύση ήταν pro έκδοση κόστισε 3,75 και έδωσε το δικαίωμα στο adaway να αφαιρεί διαφημίσεις αφού το super user είχε πάει για τσιγάρα και έμεινε το ίδιο! Ευχαριστώ πολύ Caeser! :P :P :D
  • Την έβαλα κι εγώ. 2 παρατηρήσεις. Σε διάστημα 8 ωρών έχει κάνει μόνο του 2 επανεκκίνησεις μετά από πάγωμα για 15 περίπου δεύτερα και φαίνεται ότι ρουφάει περισσότερο μπαταρία.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • redmi note 3 πέρασα την νέα ρομ και διαπιστωσα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.
    Images
    • Screenshot_2016-10-29-16-11-18-185_com.miui.securitycenter.png

82,86 kB, 1.080×1.920, viewed 119 times
    • Screenshot_2016-10-29-16-10-13-443_com.miui.securitycenter.png

103,77 kB, 1.080×1.920, viewed 146 times
    • Screenshot_2016-10-29-16-10-07-539_com.miui.securitycenter.png

177,45 kB, 1.080×1.920, viewed 139 times
    pansta
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Οι ROM που είχαν πρόβλημα με τα Settings (Ρυθμίσεις) διορθώθηκαν και είναι έτοιμες για λήψη.
    Διορθώθηκαν οι ROM για τις παρακάτω συσκευές.

Mi-PAD (Mocha)
    RedMi Note 4G (Dior)
    RedMi Note 4G DS (Gucci)
    RedMi 1S (Armani)
    RedMi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Οι σύνδεσμοι για την λήψη όπως πάντα στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dfoust έγραψε:

Στο redmi note 3G τα οι ρυθμίσεις είναι στα αγγλικά και όταν πάω στο about Phone κρασαρει η εφαρμογή

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Σε redmi note 3g στις ρυθμίσεις κρασαρει η εφαρμογή