Ξεκλειδωμα
-
-
-
δοκιμασε να κλεισεις και να ανοιξιες ξανα το usb debbuging...οταν το ειχα εγω ειχε φαει μια τετοια φλασια και πεδευομουν 2 μερες και μολις το εκανα αυτο αμεσως μετα εγινε..επισης για username να βαζεις τον αριθμο του κινητου σου με +30 μπροστα και οχι mail...μπορει να ειναι και ασχετα αλλα εμενα ετσι ειχε γινει τοτε
-
Ο/H Gjimmys έγραψε:
την china πως την βαζω οπως εβαλα και αυτην μεσω update του κινητου;
-
-
μη βιαζεσαι θα βρεθει ακρη και δεν υπαρχει λογος να δωσεις και χρηματα..προσπαθεια θελει...να σε ρωτησω κατι πολυ βασικο αλλα εχει μεγαλη σημασια ...ψηφιακη υπογραφη στα windows εσβησες?
-
Ναι έχω σβήσει κανονικά , κοίτα από το να κάνω καμιά χαζομάρα και να το Brickaro ας δώσω 10 euro και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο .
-
Αν δεν ασχοληθείς τώρα που είναι η αρχή, να δεις τις διαδικασίες μόνος σου, ακόμα και brick να γίνει ώστε να το κάνεις μετά unbrick, πάντα θα έχεις τον φόβο μην πάθει κάτι και θα "πληρώνεις" να στο φτιάχνουν...πίστεψε με, όσο και να "ταλαιπωρηθείς" η αίσθηση μετά είναι διαφορετική γιατί θα ΞΕΡΕΙΣ πως λειτουργεί αλλά και επειδή θα το έχεις κάνει μόνος
Φυσικά η τελική απόφαση είναι δική σου -
Έχετε δίκιο παιδιά αλλά αυτό είναι το 4 redmi που έχω πάρει . Τα προηγούμενα ήταν ξεκλείδωτα από τα παιδιά που τα είχα πάρει σφραγισμένα και ξεκλείδωτα αυτό το πήρα όπως ήταν από την μανα του και έλεγα να το ξεκλείδωνα εγώ αλλά και δεν έχω την υπομονή πια αλλά και τον χρόνο . Αν το ξεκλείδωσω μετά το να του βάζω οποία rom θέλω είναι παιχνιδάκι το έχω ξανακάνει . Μόνο εσείς που είσαστε πολύ ποιο έμπειροι από μένα ποια rom να μου περάσει το παιδί ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0