Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
Τι προτείνεις;
-
Το κινητό σου δεν έχει πρόβλημα hardware. Αν ήταν έτσι οι αλλαγές rom θα είχαν τα ίδια προβλήματα ανεξάρτητα από τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιούσες. Στη rom που σου δουλεύουν όλα, εκτός από τη δυσλειτουργία στην κάμερα του Instagram, φαίνεται αυτό.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει συζητηθεί στο en.miui και για ένα τουλάχιστον μοντέλο (όχι το δικό σου) βρήκα νήμα όπου συζητούσαν για ένα fix που το φλασάρεις μέσω twrp. Ανέφεραν πρόβλημα σωστής συνεργασίας της εφαρμογής με την κάμερα. -
fog ευχαριστώ πολύ φίλη μου μπορείς να μου στείλεις το λινκ να διαβάσω και εγώ τι γίνετε;
-
Θέλει παρακάλια η Ειρήνη...δύσκολα βάζει link με την πρώτη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
To link ήταν αρκετά παλιό (με τα δεδομένα της συχνότητας εκδόσεων rom), αναφέρονταν σε ενότητα άλλου κινητού και σε αισθητήρες που δεν ξέρω που βρίσκεται ο καθένας, οπότε απλά κράτησα το "ζουμί", που ήταν ότι κάποιες εφαρμογές (και το instagram μέσα σε αυτές) δεν συνεργάζονται καλά με την μπροστινή κάμερα.
Για ενημερωτικούς όμως λόγους (και του λόγου το αληθές) είναι αυτό εδώ.
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Instagram
-
Το ακούω το ακούω τόσο καιρό αυτο τωρα, αλλά δεν το χω γνωρίσει ακόμα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
demakhs κατέβασε το ρε φίλε και κάνε μια απόπειρα λειτουργει η μόνο εγώ έχω το πρόβλημα?
-
Οκ, later, άμα βρω wifi , γιατί εδώ στην Κάλυμνο δεν έχω τεχνολογία, έχω πολιτισμό!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες