Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H gusps έγραψε:
αν είναι εύκολο να συμπληρώσει στον οδηγό εκεί που λέει για τον twrp πως αλλάζουμε γλώσσα γιατί από ότι είδα δεν βγάζει τις 2 επιλογές,
-
Παιδιά καλησπέρα, παράγγειλα το mi5s και τους είπα να μου βάλουν αυτήν την rom Official Stable Global ROM (OTA update & google play & No Greek language). Για να ξεκλειδώσω τον bootloader ακολουθώ αυτούς τους δύο οδηγούς Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool και Ξεκλείδωμα του Bootloader. Με αυτήν την rom λογικά περνάω το πρώτο βήμα με την εγκατάσταση της official rom και συνεχίζω στα άλλα βήματα, σωστά; Και μία ακόμα ερώτηση πρώτα λέει να δημιουργήσουμε ένα Mi Account εγώ είχα το xiaomi mi4s και όταν το πήρα και το ξεκλείδωσα είχα κάνει λογαριασμό τώρα θα χρησιμοποιήσω τον ίδιο ή θέλει καινούργιο λογαριασμό;
-
Θετική ΑπάντησηΣτην υπογραφή μου έχει τα πάντα για το ξεκλείδωμα του bootloader.... δε μπορεί να φτιαχτεί οδηγός αυτοματοποιημενου ξεκλείδωματος ούτε από τον @George Kaggelaris ούτε από τον @geoanto555 ...
Δες από τον λογαριασμό που είχες, σε αφήνει να κατεβάσεις το mi unlocktool, ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο.
Δοκίμασε να ξεκλειδώσεις με τη rom που έχεις...
Αν δεν, βλέπουμε..
=============== Μαρ 17th 2017, 8:05pm ===============
ινσπεκτορα, με τρολαρεις κανονικά εεεεε??
Θα το μάθει ο αντίζηλος σου, @takisfrag κ θα πλακώσει και θα πανηγυρίζει (γλυκά, διακριτικά και με αβροφροσύνη πάντα)!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Ολοκληρωμένη απάντηση και για πρώτη φορά χωρίς ίχνος χιούμορ. -
Παιδιά Καλησπέρα. Παρέλαβα το Mi5s με official stable ROM. ; Έχω πάρει κωδικό ξεκλειδώματος. Έχω τα εξής θέματα:
1. Το Mi PCsuite δεν βλέπει το τηλέφωνο. Κατέβασα και το Miflash αλλά πάλι τίποτα. Αυτά έγιναν σε PC με Windows XP.
Στον Device manager έχω την εικόνα που βλέπετε παρακάτω.
2. Προσπαθώ να κάνω unlock τον bootloader αλλά όταν φτάνει στο 50% πετάει το μήνυμα
Current account is different from the account info on the device και σταματάει. Στον Mi account που έχω είχα συνδεμένο το προηγούμενο Mi 4c που είχα. Το έσβησα και έμεινε μόνο το Mi5s. Έκανα find device για το Mi5s και το βρήκε κανονικά.
Επιμένει όμως να βγάζει το ίδιο μήνυμα. Άλλαξα PC με Windows 7 και άλλη IP αλλά ούτε το τηλέφωνο βρίσκει όυτε unlock γινεται.
Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32640/[attach=3[attach=32645][/attach]2643][/attach]forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32643/ -
φιλε μου καλησπερα!ημουν στη θεση σου περιπου 4 μερες πριν(θα κανω σχετικο ποστ και θα αναφερθω σε αυτο).δεν αναγνωριζοταν το κινητο σε pc suite(ουτε καν σε κινεζικο!!!)δε μπορουσα να φλασαρω την official china dev για να ξεκλειδωσω και μου εβγαζε ακριβως το ιδιο μνμ.....ενω ηταν ολα κομπλε.και φορουσα και την ιδια ρομ που εχεις τωρα.τα windows 7 ηταν 64bit?μου βρωμαει κλειδωμενο edl κατι αρκετα συχνο εδω και λιγο καιρο...ελα λιγο τσατ αν μπορεις γιατι δεν εχω πολυ χρονο!
-
καλησπερα σας,και συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε,
ακολουθωντας τον οδηγο αυτον,και γω που ειμαι σε επιπεδο νηπιαγωγειου,καταφερα και περασα την ελληνικη rom,στο νεο μου τηλεφωνο,
ενα Mi5s...σας ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας..
Υ.Σ.δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα μα θαθελα να κανω μια ερωτηση...
ειμαι κατοχος ενος Redmi4pro και ενος Mi5s...το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι πως
και στα δυο υπαρχουν φορες που με καλουν και δεν ακουγετε ο ηχος,ενω και τα δυο τηλεφωνα
δειχνουν στην οθονη κανονικα τον καλουντα αριθμο....σαν να μπαινει σε λειτουργια αθορυβου...τι λαθος βρε παιδια κανω...εχω βαλει για ηχο ενα .mp3
ευχαριστω πολυ -
θα μπορούσες για αρχή να δοκιμάσεις κάποιον άλλον ήχο να δεις εάν κάνει το ίδιο.
-
Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει και περιμένω το mi5s.Αυτή τη στιγμή έχω το redmi note 3 pro για το οποίο είχα κάνει αίτηση και έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Για να ξεκλειδώσω και το mi5s και να περάσω την ελληνική ρομ οταν μου έρθει, θα πρέπει να κάνω καινούργια άιτηση ξεκλειδώματος ή από τη στιγμή που θα εισάγω το mi account (στο οποίο έχει εγκριθεί το unlock του bootloader του redmi note 3) στο mi5s θα το δει και θα μου δώσει την άδεια για ξεκλείδωμα κατευθείαν;
-
Καλημερα φίλε!με το καλό να σου έρθει η συσκευη!όχι η έγκριση για ξεκλειδωμα αφορά μία και μόνο συσκευη!Δεν ξεκλειδωνεις με λιγα λογια παραπανω απο μια συσκευες με 1 εγκριση!!Και μπορείς να να πάρεις 1 έγκριση ξεκλειδωματος για ένα mi account,ανά 30 μέρες περίπου.
Οπότε να υποβαλλεις νέα αίτηση
-
Μάλιστα, ευχαριστώ για την απάντηση
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες