Εγώ πάντως έκανα νεο account επειδή με αυτό που είχα δε μου βγαζε την επιλογή να κάνω νέα αίτηση ξεκλειδώματος
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω μπλέξει. Είχα βάλει την China Stable Official με το κινέζικο πολυβόλο, έκανα ξεκλείδωμα του bootloader και προχώρησα στις οδηγίες του topic. Έκανα ένα πράγμα διαφορετικό μόνο. Το link του twrp στο topic είναι χαλασμένο. Έτσι χρησιμοποίησα το twrp mi5s από εδώ. xiaomi-miui.gr/community/index…E%B1-TWRP-3-0-2/?pageNo=1
Έπειτα έκανα όλες τις διαδικασίες όπως είναι στις οδηγίες (το twrp στο cmd έγραψε OKEY installed), και στο βήμα που λέει οτι κάνεις flash την ελληνική τη ρομ (μέσα στο twrp) έκανα flash. Άρχισε στο twrp να φορτώνει γραμμές σαν να εγκαθιστά και μετα από 20 δεύτερα έκανε επανεκκίνηση μονο του το κινητό και εχει κολλήσει εδώ και κανα 20λεπτο στο MI logo.
Τι να κάνω;;; -
Ο/H Sailor έγραψε:
Έπειτα έκανα όλες τις διαδικασίες όπως είναι στις οδηγίες (το twrp στο cmd έγραψε OKEY installed), και στο βήμα που λέει οτι κάνεις flash την ελληνική τη ρομ (μέσα στο twrp) έκανα flash. Άρχισε στο twrp να φορτώνει γραμμές σαν να εγκαθιστά και μετα από 20 δεύτερα έκανε επανεκκίνηση μονο του το κινητό και εχει κολλήσει εδώ και κανα 20λεπτο στο MI logo.
Τι να κάνω;;;
Αν κλείδωσε, ξεκλείδωσέ τον αμέσως όπως έκανες και πριν.... μερικά δευτερόλεπτα θα σου πάρει.
Μόλις ξεκλειδώσει, θα κάνει η συσκευή σου κανονικό Boot στην ROM. -
Ας δοκιμάσει ένα factory reset από το TWRP κ reboot to system στο καπάκι.
Αλλιώς στο link της υπογραφής μου για το κινέζικο πολυβόλο, κάπου αναφέρεται για το wipe των data μεσα από αυτό..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Τσέκαρα bootloader και λέει οτι είναι ξεκλείδωτος.
Τώρα πάλι περιμένω κανα 2λεπτο στο Mi logo -
δες το προηγούμενο μήνυμα μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έκανα factoy reset στο twrp μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και μετά έκανα και reboot system.
Πάλι έχει κολλήσει στο MI logo.
Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναπεράσβ την chinga steble official απο το κινεζικο πολυβολο;
-----edit
Λα΄θος δεν διαβασα καλά τι έχεις γράψει για το πολυβόλο. ΟΚ θα το διαβάω τώρα
=============== Μαρ 28th 2017, 2:10pm ===============
Παιδιά συγγνώμη που στέλνω συνέχεια αλλα έχω αρχίσει να αγχώνομαι! (χαχχα)
Στο κινέζικο pc suite μου έβγαλε κατευθείαν αυτό το παράθυρο.
Πατάω το κουμπί που έχω κυκλώσε;;
=============== Μαρ 28th 2017, 6:20pm ===============
Καλησπέρα, συνειδητοποίησα οτι στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει (capture12.jpg) απο το κινέζικο pc suite το κινητό βρισκόταν σε fastboot mode.
@demakhs για τα wipes αυτό που βρήκα απο την υπογραφή σου είναι αυτό το λινκ Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader
Σε αυτό λέει οτι κανω τι διαδικασία όπως πριν και μετά συνδέω το κινητό με το pc. Άρα πρίν συνδέσω το pc και το κινητό, θα πρέπει να είμαι σε recovery mode.
Όμως τώρα όταν κάνω Power+Volume Up μου ανοίγει το twrp και όχι το recovery mode δηλαδή με την εικόνα που δείχνει το κινητό και το καλώδιο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Sailor έγραψε:
Τι να κάνω;;;
Μπορώ να μπώ σε fastboot
Μπορώ να μπώ σε twrp
Παρακάτω είναι αυτά που έγραψα τι ακριβώς έκανα.
Ο/H Sailor έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω μπλέξει. Είχα βάλει την China Stable Official με το κινέζικο πολυβόλο, έκανα ξεκλείδωμα του bootloader και προχώρησα στις οδηγίες του topic. Έκανα ένα πράγμα διαφορετικό μόνο. Το link του twrp στο topic είναι χαλασμένο. Έτσι χρησιμοποίησα το twrp mi5s από εδώ. xiaomi-miui.gr/community/index…E%B1-TWRP-3-0-2/?pageNo=1
Τι να κάνω;;;
-
Βάλε το twrp ξανα από fastboot mode με
fastboot flash recovery ***.img και μετά fastboot boot ***.img για να μπει,.
Κάνε τα 3 wipe - dalvik, cache,data και μετά install την ρομ..
Αν έχεις θέμα βάλε teamviewer να το δουμε μαζί. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες