OK θα ξεκινήσω και βλέπουμε. Ευχαριστώ.Ο/H demakhs έγραψε:
μπορεί και να σαι ο gastone και να καταφέρεις να ξεκλειδώσεις, χωρίς να κανεις και κανένα...ακόμα και με unofficial rom ξεκλειδώνουν κάποιοι πλέον...![]()
αν δεν τα καταφέρεις όμως με την πρώτη, τα παίρνεις με τη σειρά, ένα ένα....κ όπου σου κάτσει η μπίλια!!![]()
![]()
![]()
![]()
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Καλό κουράγιο. Ομολογουμένως θέλει να αφιερώσεις πολύ χρόνο.
-
Λοιπόν έχω κάνει τα πάντα εκτός από το 13) να έχεις απενεργοποιήσει την ψηφιακή υπογραφή στα windows 64.
και συνεχίζει να μου λέει "Couldn't verify device"
Το 13 δεν το κάνω γιατί όταν το επιχείρησα σε ένα άλλο PC (της γυναίκας μου) το αποτέλεσμα ήταν να σταματήσουν να λειτουργούν διάφορες συσκευές (κάρτα δικτύου κλπ) και το μηχανημα για να επανέρθει χρειάστηκε format.
Δεν θέλω να ξαναμπώ στην ίδια διαδικασία.
Καμία άλλη ιδέα ? -
Κλείσε την ψηφιακή υπογραφή από μέσα από τα Windows. Όχι από τα tools. Το έκανα εγω και σε έναν υπολογιστή μάλιστα με πολλά προβλήματα στους drivers. Να φανταστείς για καιρό δεν μου αναγνώριζε τον driver της Qualcomm για το Bluetooth. Δεν μπορούσα να συνδέσω το Xiaomi bluetooth speaker για καιρό. Η νέα εγκατάσταση των Windows έλυσε το πρόβλημα.
-
Και πως γίνεται αυτό ακριβώς ?
-
Τι rom έχεις ; μπορείς να μας στείλεις screenshot απο το about phone ;
Επίσης στο miui.com/unlock/apply.php βλέπεις το Download Mi Unlock ή κάτι άλλο; -
Δίνει δυο τρόπους. Ο ένας είναι μέσα από τα Windows. Σου στέλνω cchat ένα link.
-
-
Good to know
-
Επίσης στο miui.com/unlock/apply.php βλέπω το Download Mi Unlock και από κάτω αυτά
Please follow the steps below:
Step 1. Download the Mi Unlock app to PC, and sign in with your Mi Account;
Step 2. Shut down your phone manually, and hold Volume down key and Power button to enter Fastboot mode;
Step 3. Connect your phone to PC using USB cable and click "Unlock". -
Καλή τύχη!
-
Δες *αν* υπάρχει επιλογή Settings -> additional settings -> Developer options -> OEM Unlock κάντο ΟΝ (φαντάζομαι το usb debugging το έχεις ΟΝ ήδη)
Ενεργοποίησε το find device στο mi account
Διάλεξε το device σου στο Device κομμάτι Message - Xiaomi MIUI Official Forum
Δες αν στο 我的小米云服务 σου εμφανίζει την συσκευή connected πάνω αριστερά
=============== Φεβ 4th 2017, 9:15pm ===============
Αν δεν δουλέψει τίποτα απο όλα αυτά κάνε flash την china devel και τέλος:)
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες