Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Παιδιά το screenshot δεν είναι δικό μου, είναι από το post του demakhs που αναφέρω... -
Ο/H sthatzi έγραψε:
Παιδιά το screenshot δεν είναι δικό μου, είναι από το post του demakhs που αναφέρω...
-
Παιδια πως θα βαλω το zip της Ελληνικης ρομ μεσα στο recovery για να μπορεσω να την κανω εγκατασταση?
-
Το ρίχνεις απλά χύμα στο κινητό και το recovery το βλέπει
-
Καλησπερα!Μολις ελαβα αδεια για unlock το οποιο εκανα με επιτυχια και ειμαι ετοιμος να περασω twrp και ελληνικη ρομ!Εχω απλα μια απορια!Συμφωνα με τα βηματα του οδηγου διαβαζω οτι Τοποθετούμε την Ελληνική ROM που κατεβάσαμε μέσα στην συσκευή μας,ολα καλα ως εδω αλλα οταν βαλω twrp και κανω το βημα αυτο:
- Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe->Advanced Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Dalvik / Art Cache + Data + Cache)
- Προχωράμε ΑΜΕΣΩΣ σε Factory Reset! Πάμε Wipe->Advanced Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Dalvik / Art Cache + Data + Cache)
-
Ο/H nikon-a έγραψε:
δεν θα χαθει και το αρχειο της ρομ που θα εχω περασει; νομιζω οτι δεν θα χαθει αφου δεν επιλεγουμε το Internal storage ομως ρωταω για να ειμαι σιγουρος!!!
-
Επομενως το zip της ρομ δεν θα χαθει μετα το clear dalvik+cache+data και θα το δει το twrp;ειχα την εντυπωση οτι μετα απο factory reset χανονται ολα τα δεδομενα!
-
Ο/H nikon-a έγραψε:
Εσυ όμως δεν θα έχεις πρόβλημα αν κάνεις μόνο τα 3 wipe Που λες, -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-