Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Mi-5S/Plus
-
-
thank you
-
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την βοήθειά σας, πήρα δύο mi5s έκανα την διαδικασία για την αίτηση για να ξεκλειδώσω, ήρθε το μήνυμα που λέει ότι πήρα την έγκριση, σήμερα τα παρέλαβα και πάω να ξεκλειδώσω τον bootloader και στο ένα σταματάει στο 50% και γράφει couldn't verify device, current account is different from the account info on the device και στο άλλο δεν μου βγάζει μόλις συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή την εικόνα που δείχνει που συνδέω το κινητό στον υπολογιστή και πατάς το κουμπί για να ξεκλειδώσει. Και τα δύο φοράνε miui global 8.2 stable 8.2.1.0(MAGMIDL). Εντάξει έχουν Ελληνικά που με ενδιαφέρει αλλά θα ήθελα να περάσω την rom την Ελληνική.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο λογαριασμός είναι 100%?
Έχεις ενεργοποιήσει usb debugging και στα 2?
Δες μέσα σε developer options αν υπάρχει το OEM UNLOCK..
Επίσης αν εκει μέσα γράφει κάτι για mi account.. -
Έχω ενεργοποιήσει usb debugging και στα 2, στο επιλογές για προγραμματιστές γράφει κατάσταση ξεκλειδώματος MI, έλεγχος εάν η συσκευή είναι κλειδωμένη, το άλλο με το OEM UNLOCK.. δεν το βρίσκω, και όσον αφορά τον λογαριασμό είχα το mi4s και είχα κάνει όλη την διαδικασία με το ξεκλείδωμα του bootloader και του είχα περάσει την ελληνική ρομ έβαλα τώρα τον λογαριασμό mi account που είχα στο mi4s γιατί τώρα έκανα καινούργιο και μου έβγαλε couldn't verify device, current account is different from the account info on the device.
-
-
Όχι μόνο λέει ότι η συσκευή είναι κλειδωμένη και έχει να επιλογή προσθήκη λογαριασμού και συσκευή.
-
-
Σε πάει στο mi account το εικονίδιο που είναι μέσα στον φάκελο εργαλεία.
-
-
-
Μπες σε fastboot mode με vol - & power και κάνε έλεγχο bootloader..
Μπορει να κλείδωσε.
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες