[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Καλησπερα. Σε redmi note 3 pro Kenzo, Εχω την δικη μας GTV stable 7.52. Για να περασω την τελευταια xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1-6.11.3 ποια δαδικασια πρεπει ν ακολουθησω? Ευχαριστω
-
@Dim Max Factory reset.....install...DONE!ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
Factory Reset από το TWRP Recovery και μετά πέρασμα της XTRV.
Όταν πάμε από Stable σε Developer και το ανάστροφο δυστυχώς το Factory Reset με ότι αυτό συνεπάγεται είναι μονόδρομος, και το τηλέφωνο πρέπει να σεταριστεί από την αρχή. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Factory Reset από το TWRP Recovery και μετά πέρασμα της XTRV.
Όταν πάμε από Stable σε Developer και το ανάστροφο δυστυχώς το Factory Reset με ότι αυτό συνεπάγεται είναι μονόδρομος, και το τηλέφωνο πρέπει να σεταριστεί από την αρχή.
2η κ τελευταια ερωτηση. Αν σε περιπτωση θελω να ξαναγυρισω στην 7.52 κ εχω παρει backup απο TWRP, θ αντιμετωπισω προβλημα με το ΙΜΕΙ? -
Ο/H Dim Max έγραψε:
2η κ τελευταια ερωτηση. Αν σε περιπτωση θελω να ξαναγυρισω στην 7.52 κ εχω παρει backup απο TWRP, θ αντιμετωπισω προβλημα με το ΙΜΕΙ?
Αυτό το πρόβλημα υπήρχε σε αυτούς που άλλαζαν την ROM σε AOSP από το XDA... -
Καλησπέρα
Πέρασα την τελευταία XTRV-GTV 6.11.3 σε Kenzo και μετά το reboot μου βγάζει συνέχεια το παρακάτω μήνυμα
Ότι κι αν πατήσω άκυρο η αναφορά συνεχίζει να το βγάζει.
Έκανα πάλι reboot και τα ίδια .
Ξαναπέρασα την ROM πάλι τα ίδια.
Δεν μπορώ να δουλέψω τη συσκευή γιατί βγαίνει συνεχώς το ίδιο μύνημα.
Κάποια βοήθεια από τους πιο έμπειρους ?
Ευχαριστώ -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Dim Max έγραψε:
2η κ τελευταια ερωτηση. Αν σε περιπτωση θελω να ξαναγυρισω στην 7.52 κ εχω παρει backup απο TWRP, θ αντιμετωπισω προβλημα με το ΙΜΕΙ?
υ.γ. Εν ολίγοις εάν έχεις backup από twrp με efs τότε μπορείς να γυρίσεις σε LP......ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα