[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Έχει περάσει κάποιος σε xiaomi redmi note 2;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
μετα απο 2 μηνες με stable δοκιμασα σημερα την xtrv. η εγκατασταση ηταν αψογη, ρυθμισεις και εγκαταστασεις προγραμματων απο την αρχη,
οτι δοκιμασα μεχρι τωρα παει καλα. τις επομενες μερες θα δοκιμασθουν και θα κριθουν τα παντα. μπραβο για την καλη δουλεια σε ολη την ομαδα!Life is too short to remove usb safely -
Ο/H amwnra έγραψε:
Το game mode τελικά σε ποια μοντέλα δουλεύει;
Ο/H aggelosz έγραψε:
Μπραβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε για όλους μας ώστε να έχουμε ότι update υπάρχει και όχι μόνο.Σε redmi 3 δεν βλέπω κάποια διαφορά από την 10.27.Επισης την κατηγορία για game boost δεν την βλέπω πουθενά ή δεν υποστηρίζεται για όλες τις συσκευές;Και πάλι μπράβο για ότι προσφέρετε γιατί είναι πολύ εύκολο να βάζουμε μία rom και μετά απλώς να κρίνουμε εκ του ασφαλούς
Ο/H ktsak έγραψε:
Και σε Hellium τα θεματα ειναι στα κινεζικα στην 6.11.3
Ο/H tasosko έγραψε:
και στο mi5 κινεζικα τα θεματα....
Ο/H arnaougeo έγραψε:
..και στο Redmi Note 3g κινέζικα τα θέματα..
Μετά από έλεγχο των αρχείων και των τριών κινητών ( και σύμφωνα με ότι ίσχυε παλιά και εμφανίζονταν Κινέζικα), δεν υπάρχει πρόβλημα και κανονικά δεν έπρεπε να έχετε Κινέζικα, εκτός και αν είχατε κάποια στιγμή πριν στο κινητό την official ΑγγλοΚινέζικη ROM και έχετε κάνει εγκατάσταση την δική μας χωρίς clean install... Κάντε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Θέματα και ξαναδοκιμάστε για να δούμε αν οφείλεται σε αυτό ή συμβαίνει κάτι άλλο. -
S A T O R
A R E P O
T E N E T
O P E R A
R O T A S -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H amwnra έγραψε:
Το game mode τελικά σε ποια μοντέλα δουλεύει;
Ο/H aggelosz έγραψε:
Μπραβο για την φοβερή δουλειά που κάνετε για όλους μας ώστε να έχουμε ότι update υπάρχει και όχι μόνο.Σε redmi 3 δεν βλέπω κάποια διαφορά από την 10.27.Επισης την κατηγορία για game boost δεν την βλέπω πουθενά ή δεν υποστηρίζεται για όλες τις συσκευές;Και πάλι μπράβο για ότι προσφέρετε γιατί είναι πολύ εύκολο να βάζουμε μία rom και μετά απλώς να κρίνουμε εκ του ασφαλούς
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
και στο mi5 κινεζικα τα θεματα....
Ο/H arnaougeo έγραψε:
..και στο Redmi Note 3g κινέζικα τα θέματα..
- Και εγώ σε mi5 κινέζικα έχω, είχα κάνει format όταν πήρα το κινητό αφού είχα βάλει ελληνική gtv, αν γίνεται αφήστε τα κινέζικα πολύ καλύτερα από ινδικα θέματα . Αν πάμε με aroma ελπίζω να έχουμε και αυτή την επιλογή
- Και εγώ σε mi5 κινέζικα έχω, είχα κάνει format όταν πήρα το κινητό αφού είχα βάλει ελληνική gtv, αν γίνεται αφήστε τα κινέζικα πολύ καλύτερα από ινδικα θέματα . Αν πάμε με aroma ελπίζω να έχουμε και αυτή την επιλογή
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Εγω έκανα καθαρισμό και συνεχίζω να έχω Κινεζικα ....
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα