[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
Το patch για τα κινέζικα θέματα -ταπετσαρίες που το βρίσκουμε ? Ευχαριστώ
DOWNLOAD
FixTheme Kenzo 6.11.3
Sendspace.com Mobile File -
-
Ο/H amalag έγραψε:
Σε kenzo όλα φαίνονται καλά. Με το fix. Έφυγαν τα κινέζικα από τα θέματα. Ή μπαταρία καλή και δεν διακρίνω κάποιο πρόβλημα...
Xiaomi Redmi Note 3 Pro With Tapatalk
Ποιό fix; Έχω χάσει επεισόδια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
@apostolisni
Αυτό ήταν fix για τα θέματα στο Kenzo επειδή ήταν κινέζικα..
Δεν ξέρω αν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα στο Gemini ..
Όταν τη βάλεις βλέπουμε τότε , δεν υπάρχει κάποιο fix στην XTRV για το Gemini προς το παρόν .. -
Ευχαριστώ @MIUI_ART όλα οκ με το fixaki στο build.prop . To ενσωματώνω στη ρομ για μελλοντική χρήση !
edit Πολύ καλή διαχείριση Ram 1,7 -1,9 διαθέσιμη με ενεργοποιημένες FB VIBER WATSUP Chrome με 22 σελίδες ανοιχτές . Συνεχίστε την καλή δουλειά . . .----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
@CrisBalGreece
Το fix είναι μόνο για την 6.11.3 ..
Φαντάζομαι όταν εννοεις για μελλοντική χρήση , θα το χρησιμοποιήσεις μόνο στην 6.11.3 αν την ξαναπεράσεις , δεν θα δουλέψει σε άλλη version ..
Από το επόμενο update δεν θα χρειαστεί fix -
gkalen εγω που την εβαλα στα θεματα οταν πας τα βγαζει κινεζικα.τωρα κατι αλλο δεν εχω προσεξει χτες την περασα....μηπως υπαρχει να γινει και η βιντεοκληση;
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@CrisBalGreece
Το fix είναι μόνο για την 6.11.3 ..
Φαντάζομαι όταν εννοεις για μελλοντική χρήση , θα το χρησιμοποιήσεις μόνο στην 6.11.3 αν την ξαναπεράσεις , δεν θα δουλέψει σε άλλη version ..
Από το επόμενο update δεν θα χρειαστεί fix
----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Ο/H tasosko έγραψε:
gkalen εγω που την εβαλα στα θεματα οταν πας τα βγαζει κινεζικα.τωρα κατι αλλο δεν εχω προσεξει χτες την περασα....μηπως υπαρχει κατι να γινει και η βιντεοκληση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα