[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Γεια σας . Λίγο εκτός θέματος .Πως μπορώ να κάνω backup στην google;Τα MI4c kai Redmi note 3 pro δεν δέχονται λογαριασμό της google για backup στην google.
Ευχαριστώ . -
-
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
gkalen εγω που την εβαλα στα θεματα οταν πας τα βγαζει κινεζικα.τωρα κατι αλλο δεν εχω προσεξει χτες την περασα....μηπως υπαρχει να γινει και η βιντεοκληση;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
gkalen εγω που την εβαλα στα θεματα οταν πας τα βγαζει κινεζικα.τωρα κατι αλλο δεν εχω προσεξει χτες την περασα....μηπως υπαρχει να γινει και η βιντεοκληση;
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
-
-
Ο/H nikpoth έγραψε:
Γκαντέμης είμαι!
Το πρωί την πέρασα σε nikel.Πάντως σε μένα δεν έβγαλε πρόβλημα μέχρι τώρα.Να περιμένουμε?Να γυρίσουμε σε παλαιότερη άμεσα?
Μπορεί τελικά τα προβλήματα σε συσκευές κάποιων μελών να προέρχεται από ένα περίεργο συνδυασμό προβλημάτων που δεν ισχύουν στην περίπτωσή σου.
Ίσως να ευθύνεται και το TWRP Recovery που δεν διαβάζει σωστά τα Partition της συσκευής.
Προτείνω σε όσους έχουν προβλήματα με την ROM, να κάνουν extract το twrp.img που είναι στο φάκελο recovery της ROM, και να το κάνουν flash από Fastboot Mode. -
FIX zip ΓΙΑ Τα ΘΕΜΑΤΑ στο Gemini , για την 6.11.3...
DOWNLOAD
FixTheme Gemini 6.11.3
Sendspace.com Mobile File
INSTALLATION
Μπαίνουμε TWRP ..
Install το ζιπ ..
Reboot system
Done , τα θέματα χωρίς κινέζικα ..
@nikpoth
Ποιο ζιπ έβαλες και ποια version ???! -
-
Μοιραστείτε