Διαφήμιση

[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Poll
  • Xiaomi
  • Miui Dev
  • Ο/H pechr έγραψε:

@takisfrag δοκίμασες την XTRV σε redmi note 2;

Την πέρασα πάνω από την ίδια gtv 6.11.3 φίλε πέρασε γρήγορα μπορώ να πω αλλά βλέπω έχει προβλήματα δεν μου δουλεύουν Facebook, messenger καθόλου , instagram ανοίγει μπαίνεις και σε 10 δευτερόλεπτα κολλάει, βλέπω θερμοκρασία το κινητό συνέχεια ζεστό, η μπαταρία τελείωσε αμέσως. Βλέπω lag γενικά στο τηλ. Ξανά πάω στην gtv 6.11.03

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H intheend έγραψε:

Ο/H komkar έγραψε:

Καλημέρα παίδες!Εχθές το βράδυ πέρασα την νέα xtrv rom στο mi4c!Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Μέχρι στιγμής όλα καλά!Μόνο ένα θεματάκι,δεν μπορώ να βάλω το email μου στην εφαρμογή για το mail!Βάζω κανονικά το mail και τον κωδικό και πατάω σύνδεση και μου βγάζει τις ρυθμίσεις διακοσμιτή και όταν πατάω οκ μου βγάζει αυτό......!Έχουμε κάτι γι αυτό;;;
    Καλησπέρα σου, το αντιμετωπίζω και εγω με exchance λογαριασμό και συγκεκριμένα outlook. Πρόκειται μάλλον για γενικότερο Bug των muiu rom εν γένει παρά για θέμα με τις δίκες μας. Εαν googlaρεις ή ψάξεις σου mi.com θα βρεις αρκετές αναφορές.
    Edit: Εγώ έχω άλλο θέμα , εσυ θα πρέπει να ρυθμίσεις σωστά τους διακομιστές και τις πόρτες όπως είπε και o

Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H komkar έγραψε:

Καλημέρα παίδες!Εχθές το βράδυ πέρασα την νέα xtrv rom στο mi4c!Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας!Μέχρι στιγμής όλα καλά!Μόνο ένα θεματάκι,δεν μπορώ να βάλω το email μου στην εφαρμογή για το mail!Βάζω κανονικά το mail και τον κωδικό και πατάω σύνδεση και μου βγάζει τις ρυθμίσεις διακοσμιτή και όταν πατάω οκ μου βγάζει αυτό......!Έχουμε κάτι γι αυτό;;;
    Θα πρέπει να ρυθμίσεις σωστά τους διακομιστές και τις πόρτες.
    Φιλαράκι στο δικό μου mi4c που δουλεύει σωστά το e mail η ρύθμιση του διακομιστή είναι imap.gmail.com και η πόρτα 993 δεν ξέρω αν δούλευει αλλά δοκίμασε το αυτό για τα εισερχομενα
  • Ο/H chrispre913 έγραψε:

Ο/H pechr έγραψε:

Την πέρασα πάνω από την ίδια gtv 6.11.3 φίλε πέρασε γρήγορα μπορώ να πω αλλά βλέπω έχει προβλήματα δεν μου δουλεύουν Facebook, messenger καθόλου , instagram ανοίγει μπαίνεις και σε 10 δευτερόλεπτα κολλάει, βλέπω θερμοκρασία το κινητό συνέχεια ζεστό, η μπαταρία τελείωσε αμέσως. Βλέπω lag γενικά στο τηλ. Ξανά πάω στην gtv 6.11.03

Το κακό είναι ότι στο redmi note 2 δεν χρησιμοποιώ ούτε fb ούτε messenger και δεν μπορώ να σου πω θερμοκρασία είναι μία χαρά ή μπαταρία μου το έκανε και εμένα ενώ ήταν σχεδόν γεμάτη την άδειασε εν ριπή οφθαλμού ,αλλά το θεώρησα τυχαίο γεγονός από εκείνη την φορά δεν μου το έχει ξανά κάνει ,κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων στις εφαρμογές που έχεις πρόβλημα και δες το πάλι ! :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση

Την πέρασα πάνω από την ίδια gtv 6.11.3 φίλε πέρασε γρήγορα μπορώ να πω
    κάνε ενα FR και θα στρώσει.
    Οι υπόλοιποι δεν εχουν προβλήματα όπως μου γράψανε παραπανω.
    Redmi Note 8T (Willow)
    Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
  • Χρειάστηκε επανεγκατάσταση fb, messenger, και το tapatalk τραβάει τρελά κολλήματα, σιγά σιγά τα άλλα τις επόμενες μέρες, αν ξέρει κάποιος αν θα έχουμε android 6 εμείς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Σχετικά με το Redmi Note 2 και την XTRV 6.11.3.

Περάστηκε με factory reset απροβλημάτιστα ενώ απροβλημάτιστη δείχνει και η μέχρι τώρα λειτουργία της.

Συγχρονισμός, e-mail, play store, social media, ειδοποιήσεις, δίκτυα, gps δουλεύουν στην εντέλεια.

Παρατηρώ επίσης ελαφρώς καλύτερη διαχείριση μνήμης.

Για θέματα αυτονομίας τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά. Εδώ να αναφέρω ότι είχα την GTV 6.11.3 μέχρι το μεσημέρι η οποία στην τρίτη φόρτιση από την Παρασκευή που την έβαλα είχε 2,5 h SOT με 50% μπαταρία. Εκτιμώ ότι και η XTRV θα κινηθεί στα ίδια, αν όχι καλύτερα επίπεδα.

Συγχαρητήρια στους devs αλλά και σε όλους όσους συνεισφέρουν με το απαραίτητο feedback για τις περαιτέρω βελτιώσεις των ROM.

• Διαφήμιση
  • Ο/H anestisgeo έγραψε:

Χρειάστηκε επανεγκατάσταση fb, messenger, και το tapatalk τραβάει τρελά κολλήματα, σιγά σιγά τα άλλα τις επόμενες μέρες, αν ξέρει κάποιος αν θα έχουμε android 6 εμείς;

Και εγώ τα ίδια φίλε redmi note 2

• Ρε παίδες την μπαταρία τη μετράει σωστά; Γιατί βλέπω 7+ σοτ στο 47%, δεν μπορεί να είναι πραγματικό ..

Ο/H pechr έγραψε:

Και εγώ την πέρασα σε hennessy πάνω από την τελευταία gtv και είδα αρκετά κολλήματα και δεν δούλευε το fb & messenger.
    Τελικά την ξαναπερασα την xtrv με clean install και είναι όλα καλά πλέον

• Σε Redmi Note 2 η XTRVbeta1-6.11.3

Από 6.9.29 απευθείας χωρίς factory reset (μέσω TWRP όπως κάνω πάντα).

Πρώτες εντυπώσεις:

Μέχρι στιγμής δουλεύουν όλες οι εφαρμογές δηλ fb, messenger, instagram, linkedin, shazam, gmail, outlook, yahoo mail κλπ

Θερμοκρασία 33 κελσίου

Φαίνεται να πάει καλά.

Συγχαρητήρια στην προσπάθειά σας.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H olafeone έγραψε:

Ο/H gkalen έγραψε:

Στο τοπικ του RN4 , υπάρχει και τρίτος που την πέρασε και δουλεύει ( @olafeone ) και είχε αναφέρει οτι δεν του δούλευε πριν μια-δυο μέρες ..
    Πως το έκανε ???
    Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying.
    Ποια fastboot rom έβαλες (version) και ποια ελληνική (version) για να κάνω και εγώ με τις ίδιες να λυτρωθω οκαϊμενος! ! !

Ο/H maddoggr έγραψε:

Ο/H olafeone έγραψε:

Μαλλον για εμενα λετε. Η σιμ ειναι COsmote η καινουρια η 4G
    Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Ο/H olafeone έγραψε:

Με twrp μπηκα wipe wipe dalvik , cache μετα reboot και install την νεα ρομ. @galen με την πρωτη το εβαλα. Με δυσκολεψε μονο να το φλασσαρω φιλε μου γιατι ειχε την international rom οταν ηρθε απο το everbuying.

Ο/H olafeone έγραψε:

Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα μια κινεζικη stable (την πιο προσφατη )με την βοηθεια του Σκωλικα και του @takisfrag , μετα βαάλαμε την εκδοση 6.10.27 και το κινητο δουλεψε τελεια... Μετα ειχα την επιφώτηση να βαλω την xtrv, οποτε παω με twrp και παταω wipe dalvik και cache μονο και μετα το reboot εβαλα την νεα ρομ και ολα δουλευανε κανονικοτατα, ουτε factory reset ουτε τιποτα . Την περασα πανω απο την stable.
    Λοιπόν από αυτά που λέει ο φίλος η διαφορά είναι ότι εγώ την πρώτη φορά είχα περάσει china dev στις συσκευές (6.9.29) και μετά την gtv 6.9.29
    με china stable η αλήθεια είναι δεν δοκίμασα να δω τι θα γίνει, θα δοκιμάσω και αυτό και θα αναφέρω.

@olafeone την 6.10.27 την πέρασες με factory reset? α και κάτι ακόμα το κινητό είχε έρθει locked?
    Παιδιά εγώ κουραστικά και πήγα GTV stable 8.0.9.0 όλα καλά για αρχή, πάω στο δίπλα μαγαζί ίσως τα πούμε στο μέλλον με άλλο κινητό γιατι με αυτό δεν το βλέπω να περνάει GTV /XTRV DEV