Δηλαδή ακόμα και αν δεν έχω πρόβλημα με την GTV υπάρχει περίπτωση να φταίει το bootloader?Ο/H takisfrag έγραψε:
Δες τον bootloader τότε οπως σου λένε τα παιδιά πιο πάνω !!!
[XTRV/GTV-6.11.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 11/11 16:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H olafeone έγραψε:
Μαλλον για εμενα λετε. Η σιμ ειναι COsmote η καινουρια η 4G
Ο/H olafeone έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
Λοιπόν ακολουθησα στην αρχη τον οδηγο για να νφλασσαρω το κινητο μου . Ειχε ερθει με την 8.0.3.0, εβαλα μια κινεζικη stable (την πιο προσφατη )με την βοηθεια του Σκωλικα και του @takisfrag , μετα βαάλαμε την εκδοση 6.10.27 και το κινητο δουλεψε τελεια... Μετα ειχα την επιφώτηση να βαλω την xtrv, οποτε παω με twrp και παταω wipe dalvik και cache μονο και μετα το reboot εβαλα την νεα ρομ και ολα δουλευανε κανονικοτατα, ουτε factory reset ουτε τιποτα . Την περασα πανω απο την stable.
Λοιπόν από αυτά που λέει ο φίλος η διαφορά είναι ότι εγώ την πρώτη φορά είχα περάσει china dev στις συσκευές (6.9.29) και μετά την gtv 6.9.29
με china stable η αλήθεια είναι δεν δοκίμασα να δω τι θα γίνει, θα δοκιμάσω και αυτό και θα αναφέρω.
@olafeone την 6.10.27 την πέρασες με factory reset? α και κάτι ακόμα το κινητό είχε έρθει locked? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βάλε ένα teamviewer να μπω να δω κάτι.
-
Δεν ξέρω αν απαντήθηκε, το 6αρι android πότε έρχεται σε εμάς;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gallos έγραψε:
Μολις το κατεβασα. τι θες να σου στειλω ακριβως?
-
καλησπερα
και εγω εχω προβλημα με redmi note 4
δοκιμασα την 27.10 δεν βλεπει τις σιμ
δοκιμασα 3.11 δεν βλεπει τις σιμ
δοκιμασα την XTRV δεν βλεπει τις σιμ
αν περασω την 20.10 που ειχα δεν δουλευαν τα μνμ
βγαζει κατι προβλημα με το cloud
ολες τις ρομ τις περασα και απο πανω κατευθειαν
και με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
και με φορματ
γυρναω στην 20.10 μονο με bakup χωρις να εχει προβλημα
και μου βγαζει αυτα τα κοκκινα γραμματα οταν περναω μια ρομ
μονο στην 20.10 δεν τα βγαζει αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος
αυτα απο εμενα
συγγνωμη αν κουρασα -
-
μονο αυτό είχα σαν ελπίδα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.........
-
Εγκατέστησα την XTRV σε REDMI NOTE 2 όλα καλά μέχρι να κάνω ενημέρωση από το STORE
ενώ κατεβάζει την ενημέρωση μένει στό 100% χωρίς να κάνει εγκατάσταση .Διέγραψα την
CASHE απο την εφαρμόγη STORE και έκανα WIPE DALVIC CASHE επανέκινηση αλλα πάλι το ίδιο
μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει............ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα