Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν οι Ελληνικές stable rom για το Redmi note 3 pro κάνουν και για τα μοντέλα του τίτλου? Το πρώτο έχει 3gb ram & 32gb rom ενώ το 2ο είναι λίγο πιο λεπτό πάλι με 3gb ram & 32gb rom.
redmi note 3 pro prime & redmi note 3 pro prime special edition - Ποια stable rom?
-
-
-
-
-
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Συγνώμη που σας ταλαιπωρώ, είναι το redmi note 3 pro prime special edition (με official Global Rom)
Η πλήρης περιγραφή από το site του εμπόρου: Official Global version Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition Mobile phone 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Android 6.0.1 OS Smartphone 64bit Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID
Από την περιγραφή της rom κατάλαβα ότι το κινητό έχει Kate.
Πως μπορούμε να σιγουρευτούμε για το ποια rom έχει? Πρέπει να πάω στα settings της συσκευής?
Αν έχει Kate αυτή η rom xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_Stable-V8.0.4.0.zip που κατέβασα είναι οκ και ποιον οδηγό εγκατάστασης να ακολουθήσω?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά.... Το Kate είναι το code name του XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO INTERNATIONAL EDITION δλδ Kate. Εάν όπως λες αναφέρει ότι φοράει official global rom τότε αυτό κάνει.... Το εάν εσύ θελήσεις να περάσεις την δικιά μας XTRV θα πρέπει να περιμένεις να την ετοιμάσουν οι "μάγειρες" μας αύριο μεθαύριο πιστεύω θα είναι έτοιμη..ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
-
-
Unofficial κινεζιά φοράς φίλε μου... Ή θα βάλεις official global stable ή την δικιά μας Ελληνική.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
πως την βάζω δεν έχω ιδέα?για αυτό δεν δουλεύει το4g?
=============== Ιαν 6th 2017, 1:43am ===============
Κοιτά εκτός οτι δεν δουλεύει το 4g δεν έχω άλλο θέμα.ουτεκοληματα τπτ και ελληνικά έχει..κσι στο πληκτρολόγιο κσι γενικά..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0