Χίλια ευχαριστω για την επισήμανση Bodai
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Νεκρό το link για το Mi4...Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
-
Καλημέρα,
Έχω το Redmi 3s. Χθες κατέβασα την καινούρια stable xtrv ( xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1-1.1.0.zip) και σήμερα δοκιμασα να την εγκαταστήσω. Το μήνυμα που μου εμφάνισε στο twrpηταν ότι η συγκεκριμένη rom είναι για ido. Δοκιμασα να την ξανακατεβάσω και μου βγάζει 404 not found.
Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος?
Ευχαριστώ -
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Το πρωτο μέηλ ήρθε το μεσημέρι χθες περίπου στις 15:00, στον τίτλο αναφερόταν στο 3s (land) και μέσα στο redmi note 4 και κατόπιν ερώτησης μου, μου ήρθε νεο αργότερα στις 17:30. Με παρέπεμπε στο android file host.
Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. -
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
MIUI_ART
Από stable 8.0.2.0 στην νεα stable,
Χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση ή απλό flash από πάνω? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0