[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
-
Την εβαλα με απλο φλας πανω απο την σταμπλ, γενικα τρωει ψιλοκολληματα το μι4. Το χειροτερο ομως ειναι οτι εφαρμογες οπως gazzetta, sport24, newsbeast και αλλες τετοιου ειδους ανοιγουν χωρις ομως να εμφανιζει τα αρθρα, σαν να μην εχει ιντερνετ. Μπορω να ξαναγυρισω πισω με απλο φλας απο πανω ; γενικα πολλα κολληματα η ρομ
-
Ο/H prekasg έγραψε:
Την εβαλα με απλο φλας πανω απο την σταμπλ, γενικα τρωει ψιλοκολληματα το μι4. Το χειροτερο ομως ειναι οτι εφαρμογες οπως gazzetta, sport24, newsbeast και αλλες τετοιου ειδους ανοιγουν χωρις ομως να εμφανιζει τα αρθρα, σαν να μην εχει ιντερνετ. Μπορω να ξαναγυρισω πισω με απλο φλας απο πανω ; γενικα πολλα κολληματα η ρομ
-
-
Ο/H ekans έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
-
-
Ο/H sacajey έγραψε:
ψιτ....το λινκ για Redmi Note 4G/LTE είναι νεκρό;;;;; Ή είμαι τόσο γκαγκα;;;;;;
-
Ο/H gkalen έγραψε:
.....εεε τοτε ειμαι σιγουρα γκαγκα..
Φφφχχχαριστω παντως!!!!!
Στάλθηκε από το X98 Air III(M5C5) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tarnanas έγραψε:
μπορω να περασω απο πανω αυτην εδω μεσα απο το updater?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα