Ούτε εσωτερική πληροφορία να είχα και χτες έκανα την μετάβαση από την lollipop σε MM.Ο/H lallasgr έγραψε:
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
oταν σας ζητάει να κανει εγκατασταση σαν νεα συσκευη η απο αντιγραφο επιλεξτε νεα συσκευη,κολαει στην επαναφορα του backup.
-
-
Εχω το Redmi Note 3 pro KATE με την τελευταία ελληνική.
Για να πάω στην τελευταία stable που όπως είδα βγήκε, την κάνω απλά copy paste μέσα στο κινητό, στη συνέχεια factory reset απο τις ρυθμίσεις του κινητού και πάω στο system update , διαλέγω το package και φλασάρω?
Απο το Mi Backup θα επιστρέψουν όλες οι εφαρμογές του κινητού όπως ήταν?
Επίσης, αυτή η stable , εμπεριέχει την διόρθωση για τους 160χαρακτήρες στα sms ? -
Ο/H mike έγραψε:
Παιδιά κάποιος άλλος με το πρόβλημα με theme?και τηλεχειριστήριο??σε RN2!δε βγάζω ακρη.μου έρχεται να την αλλάξω:/
κατι λαθος κανεις... Eχω δυο (2) RN2 ,και στα δυο δουλευει τελεια η [ xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRVbeta1_Stable_V8.1.3.0.zip] -
Υπαρχει θεμα με την συνδεση στους σερβερς της xiaomi για θεματα, wallpapaer, favorites κλπ
Αργει να συνδεθει, βγαζει κυκλακι που γυριζει και μετα λεει cant connect to network.
Σε περισσοτερα του ενος rn2 με κοινο χαρακτηριστικο οτι ερχονται απο gkalev 8.02 stable με εγκατασταση απο πανω, και clear caches...
Την ιδια στιγμη, σε rn2 με 8.02 thunder stable και στο ιδιο δικτυο (με αλλη συσκευη προφανως) οι servers της xiaomi λειτουργουν κανονικοτατα.
Καμμια ιδεα? -
-
Ο/H andreasp έγραψε:
......
Επίσης, αυτή η stable , εμπεριέχει την διόρθωση για τους 160χαρακτήρες στα sms ?
Ο/H andreasp έγραψε:
Το έκανα τελικά update με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω. Ομως στο πρώτο ξεκίνημα, αφού περνάω όλα τα στάδια, μου πετάει "System launcher error" και δεν ξεκινάει να βγει στο "desktop"
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
......
Επίσης, αυτή η stable , εμπεριέχει την διόρθωση για τους 160χαρακτήρες στα sms ?
Ο/H andreasp έγραψε:
Το έκανα τελικά update με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω. Ομως στο πρώτο ξεκίνημα, αφού περνάω όλα τα στάδια, μου πετάει "System launcher error" και δεν ξεκινάει να βγει στο "desktop"
-
Ο/H andreasp έγραψε:
Πάντα στα αγγλικά έχω και τα κινητά μου και τους υπολογιστές μου. Δεν μπορώ με τις ελληνικές μεταφράσεις. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα