ο λόγος ?Ο/H kalosdios έγραψε:
Μείνε εκεί που είσαι.Εγώ καταλάθος την έβαλα και θέλω να παω σε dev παλιΟ/H anexitilos έγραψε:
να ρωτήσω κάτι
Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής.
Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ?
αυτόν?
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
(το κομμάτι που λέει από dev->stable)
ή αυτόν?
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρουμε στο twrp στα wipes?
Ευχαριστώ και πάλι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[Ενημέρωση 6/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.1 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Εννοείται πως έχει βγει!! Δες το παρακάτω λινκ!
en.miui.com/download-301.html#449 <-Kate
en.miui.com/download-301.html#438 <- ke
-
-
Ο/H anexitilos έγραψε:
Ο/H kalosdios έγραψε:
Ο/H anexitilos έγραψε:
να ρωτήσω κάτι
Αυτή η xtrv STABLE-V8.1-ROM πρόκειται στη ουσία για dev rom? Δεν εννοώ από θέμα αναβαθμίσεων αλλά απο θέμα δομής.
Δηλαδή εγώ που είμαι σε miui 8 Global 6.12.8 | beta ποιον οδηγό ακολουθώ?
αυτόν?
Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable
(το κομμάτι που λέει από dev->stable)
ή αυτόν?
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
Για την πιο καθαρή δυνατή εγκατάσταση τι tickάρουμε στο twrp στα wipes?
Ευχαριστώ και πάλι
Ποιο σύντομα update ποιο πολλές διορθώσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην αρχή που είχα global dev είχε ota update και Ελληνικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μπορείτε να την βάλετε άφοβα
Εγώ πάντως που έβαλα την 8.1.1.0 Stable δεν το μετάνιωσα καθόλου.
Επιτέλους μετά απο 1μιση μήνα, και δεκάδες φλασαρίσματα και ταλαιπωρία, δουλεύει το τηλέφωνο. -
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί από εσάς δεν διαβάζετε τπτ από οδηγούς εδώ μέσα και πρέπει να γράφουμε 30 μηνύματα (δλδ τα ίδια πράγματα που γράφει και ο αναλυτικότατος οδηγος) για να γίνει η δουλειά σας.... Αυτό δεν είναι δουλειά όμως.... Καταρχάς Ελληνικά σε official stable rom για το kenzo έχει μόνο η global stable 8.1.1, και από developer μόνο η global developer από την 6.8.18 και μετά. Μετά όσο αναφορά πια είναι καλύτερη σαφός το λέει και το όνομα: οι stable roms είναι καλύτερες γιατι είναι stable πώς να το κάνουμε αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι δύο roms και εξηγούμε..... Οι developer roms έτυχε να είναι εξίσου καλές με τις stable αλλά οι developers roms υπάρχουν για να βάζουν καινούρια features και να μας τις δίνουν ώστε να δοκιμαστούν από εμάς και να δουν (οι Κινέζοι developers) ότι δεν υπάρχουν πρόβλημα για να τα περάσουν μετά στις stable roms αυτά τα καινούρια features. Οπότε εάνυπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα αυτό θα υπάρξει στις developer και όχι στις stable.... Άντε και περαστικά...ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ρε παιδια περασα την 8,1,3 στο RN2. Ενας βασικος λογος ηταν που διαβασα στo changeog οτι μορω να κανω share calendar events. Αλλα δε βρισκω πως!! Μηπως καταλαβα κατι λαθος?
Επίσης χαθηκε το root !!! Την νεα rom την περασα ως αναβαθμιση απο 8,0 μεσω του updater οχι μεσω recovery twrp και δεν εκανα κανενα wipe.
Καμμια ιδεα?
Edit: Για το root ξαναφλασαρα το SU απο TWRP. Παλι δεν εκανα wipes αλλα ειμαι και παλι root.
Για το πως κανουμε share calendar events ομως ακομα δε το βρηκα -
Ο/H Souits έγραψε:
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί από εσάς δεν διαβάζετε τπτ από οδηγούς εδώ μέσα και πρέπει να γράφουμε 30 μηνύματα (δλδ τα ίδια πράγματα που γράφει και ο αναλυτικότατος οδηγος) για να γίνει η δουλειά σας.... Αυτό δεν είναι δουλειά όμως.... Καταρχάς Ελληνικά σε official stable rom για το kenzo έχει μόνο η global stable 8.1.1, και από developer μόνο η global developer από την 6.8.18 και μετά. Μετά όσο αναφορά πια είναι καλύτερη σαφός το λέει και το όνομα: οι stable roms είναι καλύτερες γιατι είναι stable πώς να το κάνουμε αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι δύο roms και εξηγούμε..... Οι developer roms έτυχε να είναι εξίσου καλές με τις stable αλλά οι developers roms υπάρχουν για να βάζουν καινούρια features και να μας τις δίνουν ώστε να δοκιμαστούν από εμάς και να δουν (οι Κινέζοι developers) ότι δεν υπάρχουν πρόβλημα για να τα περάσουν μετά στις stable roms αυτά τα καινούρια features. Οπότε εάνυπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα αυτό θα υπάρξει στις developer και όχι στις stable.... Άντε και περαστικά...
επέτρεψε μου να διαφωνήσω φίλε ακόμα και στις stable που έχω η ασύρματη μετάδοση οθόνης δεν λειτουργεί ήμουνα πιο πολύ ευχαριστημένος με την developer γιατι ήταν ολα καλά. από κει και πέρα πιστεύω ότι όλα είναι γνώμη του καθενός από τη στιγμή που τις δοκιμάζει αποφασίζει ο ίδιος.
Παιδια ερωτηση.Για να παμε απο την δικη μας τελευταια stable σε global stable?Εργοστασιακες ρυθμισεις και εγκατασταση απο το τις τελιτσες του τηλεφωνου στην αναβαθμιση;
-
καλημερα σας...
Επιτέλους ξανά ήρθαν οι γραμματοσειρέςοι οποίες παρεπιπτόντως όλες δείχνουν αψογα την ελληνική γλώσσα
Πάντως η ρομ φυσάει!!! Μάλλον θα αραξω τουλάχιστον για κάνα δύο βδομάδες
Μπράβο και πάλι στην ομάδα. -
Ο/H kalosdios έγραψε:
Ο/H Souits έγραψε:
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πολλοί από εσάς δεν διαβάζετε τπτ από οδηγούς εδώ μέσα και πρέπει να γράφουμε 30 μηνύματα (δλδ τα ίδια πράγματα που γράφει και ο αναλυτικότατος οδηγος) για να γίνει η δουλειά σας.... Αυτό δεν είναι δουλειά όμως.... Καταρχάς Ελληνικά σε official stable rom για το kenzo έχει μόνο η global stable 8.1.1, και από developer μόνο η global developer από την 6.8.18 και μετά. Μετά όσο αναφορά πια είναι καλύτερη σαφός το λέει και το όνομα: οι stable roms είναι καλύτερες γιατι είναι stable πώς να το κάνουμε αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι δύο roms και εξηγούμε..... Οι developer roms έτυχε να είναι εξίσου καλές με τις stable αλλά οι developers roms υπάρχουν για να βάζουν καινούρια features και να μας τις δίνουν ώστε να δοκιμαστούν από εμάς και να δουν (οι Κινέζοι developers) ότι δεν υπάρχουν πρόβλημα για να τα περάσουν μετά στις stable roms αυτά τα καινούρια features. Οπότε εάνυπάρξει ποτέ κάποιο πρόβλημα αυτό θα υπάρξει στις developer και όχι στις stable.... Άντε και περαστικά...
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα